Sprekers bij Afscheidscollege van Prof. dr. Noelle Aarts

Afscheidscollege van Prof. dr. Noelle Aarts

Over de sprekers

 1. Celia Noordegraaf

  Celia Noordegraaf

  Celia Noordegraaf studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ook deed zij aan deze universiteit een master in strategische marketing. Tijdens haar loopbaan werkte zij onder andere als manager Marketing & Communicatie bij de Vrije Universiteit Amsterdam, Hogeschool InHolland en het Jeroen Bosch Ziekenhuis. In december 2011 werd Celia door Logeion gekozen tot Communicatievrouw van het Jaar. De jury was met name te spreken over haar gave om met weinig middelen, op een innovatieve en creatieve manier, de verbinding te leggen tussen het ziekenhuis en de samenleving. Tot oktober 2020 was zij Head of Corporate Communications bij Roche Nederland. Daarnaast is ze ook bestuurslid van Logeion, waar zij wetenschap en professionalisering in haar portefeuille heeft.
 2. Mark van Vuuren

  Mark van Vuuren

  Dr. Mark van Vuuren is universitair hoofddocent Organisatiecommunicatie aan de Universiteit Twente. Hij onderzoekt onder andere de manieren waarop professionals betekenis verlenen aan hun werk, hoe ze samenwerken in nieuwe organisatievormen, en hoe het kan dat dezelfde taakomschrijving kan leiden tot heel verschillende banen. Mark werd verkozen tot beste docent van zijn universiteit, en was visiting professor in Canada, Denemarken en Zweden. Zijn meest recente boek is ‘Mooier Werk’ (2018, met Luc Dorenbosch).
 3. Mignon van Halderen

  Mignon van Halderen

  Dr. Mignon van Halderen is Lector Thought Leadership aan de Fontys Hogeschool Communicatie in Eindhoven. Ze is tevens co-founder van de Dutch School of Thought, het gelieerde internationale onderzoeksnetwerk op het gebied van Thought Leadership. Naast haar werkzaamheden voor het lectoraat en Dutch School of Thought ondersteunt ze organisaties bij hun thoughtleadershipstrategieën. Ze behaalde haar doctoraat aan de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit, waar ze onderzoek deed naar de positioneringsstrategieën van grote oliemaatschappijen op het gebied van klimaatverandering. Mignon biedt daar nog geregeld gastcolleges voor het International Executive Master of Corporate Communication. Mignon is de auteur van het boek Thought Leadership: Vernieuwende Inzichten op het Snijvlak van Markt en Maatschappij. Voor haar lectorale rede schreef ze Shifting Paradigms: Thought Leadership as instigator of Societal Change.
 4. Noelle Aarts

  Noelle Aarts

  Noelle Aarts is hoogleraar Socio-ecological Interactions aan de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica van de Radboud Universiteit. Haar aandacht gaat uit naar strategische communicatie van organisaties met een accent op de betekenis van gesprekken en verhalen voor verandering. Ze heeft onder meer gepubliceerd over communicatie, beleid en planning, communicatie van organisaties met hun omgeving, conflicthantering en onderhandeling, en over zelforganisatie in de netwerksamenleving. Eerder was Aarts bijzonder hoogleraar Strategische Communicatie (de Logeion-leerstoel) aan de Universiteit van Amsterdam.
 5. Rens Vliegenthart

  Rens Vliegenthart

  Prof. dr. Rens Vliegenthart (1980) is hoogleraar Media en Samenleving aan de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen van de Universiteit van Amsterdam (UvA). Hij doet onderzoek naar mediaberichtgeving van politieke actoren en sociale bewegingen met een focus op de totstandkoming van deze berichtgeving en hoe deze het politieke proces en de publieke opinie beïnvloedt. In 2012 publiceerde hij het boek U kletst uit uw nek. Over de relatie tussen politiek, media en de kiezer. Vliegenthart zit in het bestuur van de Amsterdam School of Communication Research en is voorzitter van de sectie politieke communicatie van de Netherlands-Flanders Communication Association.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 85,00

Kostenoverzicht:
Leden: € 42,50
Young Logeion: € 21,25
Niet-leden: € 85,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 21 maart 2018.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.