Locatie van Afscheidscollege van Prof. dr. Noelle Aarts

Afscheidscollege van Prof. dr. Noelle Aarts

CREA en Universiteit van Amsterdam

  • CREA en Universiteit van Amsterdam
Adres
Nieuwe Achtergracht 166
1018 WW Amsterdam

We ontvangen jullie graag in de Muziekzaal van CREA: het cultureel studentencentrum van de Universiteit van Amsterdam. CREA bevindt zich op de Nieuwe Achtergracht 170,
1018 WV Amsterdam.

Het college vindt vervolgens plaats op de Universiteit van Amsterdam, op de Roeterseilandcampus. Vanaf CREA loop je in drie minuten naar de ingang van gebouw B/C. Dit is op de Nieuwe Achtergracht 166, 1018 WV Amsterdam. Het college vindt plaats in collegzaal REC C1.04.

Routebeschrijving
De Roetereilandcampus bevindt zich midden in het centrum van Amsterdam. We raden iedereen aan om, i.v.m. de verkeersdrukte en de beperkte (en vrij dure) parkeergelegenheid, met het openbaar vervoer te komen. De campus is heel goed te bereiken vanaf station Amsterdam Centraal. Neem vanaf hier metro 51 (richting Westwijk), 53 (richting Gaasperplein) of 54 (richting Gein). Stap uit bij de halte Weesperplein. Vanaf hier is het nog 4 minuten lopen naar de campus.
Plan je persoonlijk snelste ov route via 9292.nl.

Kom je met de auto naar de bijeenkomst dan kunt u via Google Maps uw persoonlijke route plannen. In de omgeving kunt u betaald parkeren.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 85,00

Kostenoverzicht:
Leden: € 42,50
Young Logeion: € 21,25
Niet-leden: € 85,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 21 maart 2018.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.