Over Geluk!... & Communicatie – prof.dr. Ap Dijksterhuis & drs. Gert Slob

Geluk!... & Communicatie – prof.dr. Ap Dijksterhuis & drs. Gert Slob

Hoe meet je het, wat zeggen de resultaten… én de rol van communicatie

Deze masterclass is tot stand gekomen in samenwerking met onze kennispartner Behavior Change Academy.

Steeds meer professionals verdiepen zich in het vergroten van geluk. En dat is niet gek. Geluk is een bron, geluk faciliteert. En uit onderzoek blijkt keer-op-keer: een organisatie waarin mensen gelukkig zijn, presteert beter. Gelukkige werknemers zijn meer betrokken bij de organisatie, productiever, creatiever en werken beter samen. Bovendien zijn ze veel minder vaak ziek. Maar wat is geluk precies, hoe kun je het meten en hoe kan je werkgeluk stimuleren?

In deze online masterclass nemen prof.dr. Ap Dijksterhuis en drs. Gert Slob van de Behavior Change Academy je mee in alle ins en outs van de wetenschap van geluk. Je leert welke determinanten geluk bepalen en hoe je deze kunt beïnvloeden. Tijdens de masterclass krijg je praktische handvatten om het geluksniveau van jouw organisatie (of privéleven) te beïnvloeden.

Naast dat we samen stil staan bij de theorie, gaan we ook in gesprek over de praktijk. Welke rol heb jij als communicatieprofessional in het verhogen van geluk? En hoe zou je dat de volgende werkdag al kunnen toepassen? Maar ook… hoe ver reikt je invloed of mag/wil je gaan als organisatie?

Ben je nieuwsgierig naar dit onderwerp wil je graag samen met vakgenoten ontdekken of en hoe communicatie kan bijdragen aan geluk en employee engagement? Dan is dit webinar een goede springplank.
            BCA logo_200x200

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticketsoort Prijs
Niet-Leden € 85,00

Voor deze masterclass is de Logeion-waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 45,00
Young Logeion: € 22,50
Niet-leden: € 85,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 6 december 2021. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen