Sprekers bij Digitaal versnellen in communicatie

Digitaal versnellen in communicatie

Over de sprekers

 1. Kelly Reimert

  Kelly Reimert

  Kelly Reimert is Contentspecialist bij de Nationale ombudsman, eerder werkte zij als Digital marketing- en communicatieprofessional bij de Gemeente Amersfoort.
 2. Maartje de Ruig

  Maartje de Ruig

  Maartje de Ruig is Content Producer bij ABN AMRO Bank.
 3. Melvin Rostamkhan

  Melvin Rostamkhan

  Melvin Rostamkhan is Online specialist bij Nederlandse Zorgautoriteit.
 4. Ment Kuiper

  Ment Kuiper

  Ment Kuiper is een ervaren marketing en communicatie professional. Afgelopen jaren heeft hij ondersteuning geboden bij de risico- en crisiscommunicatie (samen met Frank Regtvoort via Novis Competence Center). Daarnaast is Ment de bedenker en ontwikkelaar van NextCommunication bij opleider Lectric. Jaarlijks schrijft Ment een “digital insight, de marketing en communicatie ontwikkelingen”. Op basis van praktische inzichten, voorbeelden en vertaling naar de eigen omgeving is Ment een inspirerende docent. Met de inzichten kun je jezelf helpen om je eigen communicatiestrategie te evalueren. Voor Schaal+ is Ment verantwoordelijk voor de inhoud van de verschillende digitale programma’s.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 15,00

Kostenoverzicht:
Leden: gratis
Young Logeion: gratis
Niet-leden: € 15,00

Deelnemen
In de week voorafgaand aan de sessie ontvang je een link voor deelname.

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 24 november.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.