Sprekers bij Online middag-seminar Communicatie & Gedrag

Online middag-seminar Communicatie & Gedrag

Over de sprekers

 1. Harry Louwenaar

  Harry Louwenaar

  Harry Louwenaar is zelfstandig strategische adviseur en procesbegeleider. Was mede-oprichter en 17 jaar partner bij Maatschap voor Communicatie. Hij treedt regelmatig -en graag- op als 'gesprekskatalysator'. Was twee jaar voorzitter van de adviesraad Positionering van Logeion. Houdt van duiding en interactie. Heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van strategische communicatiecoalities.
 2. Marieke Fransen

  Marieke Fransen

  Marieke Fransen studeerde sociale psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen en promoveerde in 2008 bij de afdeling communicatiewetenschap, Universiteit Twente. Van 2008-2020 werkte zij als universitair(hoofd)docent aan de Universiteit van Amsterdam in de vakgroep persuasieve communicatie. Vanaf januari 2021 is zij benoemd tot hoogleraar “Positive Communication Science” bij het Behavioural Science Institute, afdeling communicatiewetenschap, Radboud Universiteit. Zij doet onderzoek naar weerstand die mensen kunnen ervaren wanneer ze worden blootgesteld aan (persuasive )communicatie. Ze onderzoekt waarom mensen weerstand ervaren en hoe ze weerstand bieden. Dit biedt vervolgens aanknopingspunten voor wat je als zender kunt doen om weerstand te verminderen maar ook hoe kwetsbare mensen geholpen kunnen worden om weerstand te bieden.
 3. Rick van Baaren

  Rick van Baaren

  Rick van Baaren is hoogleraar gedragsverandering en maatschappij aan de Radboud Universiteit Nijmegen en eigenaar van D&B, een adviesbureau gespecialiseerd in de sturing van menselijk gedrag. Rick stond aan de basis van de gedragsveranderingstrend in Nederland door als eerste een combinatie te maken tussen beïnvloedingstechnieken en weerstanden. Hij is deskundig op het gebied van gedragsbeïnvloeding en communicatie. De nadruk in zijn onderzoek ligt op onbewuste processen en technieken om menselijk gedrag (subtiel) te veranderen.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Voor dit Online middag-seminar is de Logeion-waardebon niet geldig.

Ben je lid van Young Logeion of young professional onder 30 jaar?
In de ochtend van 10.30-12.00 uur organiseren Young Logeion en Behavior Change Talents de Online workshop Cyberveiligheid. Neem je deel aan deze workshop, dan kun je kosteloos deelnemen aan het middag-programma. Klik hier voor meer informatie en aanmelden voor de Online workshop. 

Kostenoverzicht deelname online middag-seminar
:
Leden: 49,50
Niet-leden: € 85,00
Young professionals onder 30 jaar: € 25,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 9 december 2020.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.