Over Online middag-seminar Communicatie & Gedrag

Online middag-seminar Communicatie & Gedrag

Online middag-seminar georganiseerd door Logeion & Behavior Change Academy.

Met keynotes van prof. dr. Rick van Baaren en dr. Marieke Fransen.


Als je veranderingen wilt realiseren, heb je fundamentele kennis nodig van gedrag. En fundamentele kennis van communicatie! Op 17 december organiseren Logeion en Behavior Change Academy het Online middag-seminar Communicatie & Gedrag op het snijvlak van gedragswetenschap en communicatiepraktijk. Online, intensief en interactief. Vanuit Beeld & Geluid Den Haag nemen we je mee in theorie én praktijkvoorbeelden en laten we je de kracht zien van de verbintenis tussen deze disciplines. Met keynotes van Rick van Baaren en Marieke Fransen, waarbij jij actief deelneemt via de chat. We sluiten af met een stevig tafelgesprek onder leiding van dagvoorzitter Harry Louwenaar, met Rick van Baaren, Marieke Fransen en Young Logeion-bestuurslid Julia de Vries.

Als communicatieprofessional of veranderdeskundige wil je mensen op de juiste manier in beweging krijgen. Tijdens het seminar Communicatie & Gedrag onderzoeken we waarom mensen (onbewust) doen wat ze doen en hoe je daarbij aan kan sluiten in je communicatie. Op 17 december bieden we volop kennis en aanknopingspunten om de impact van communicatie bij transities te vergroten.

Benieuwd naar nieuwe inzichten uit de gedragswetenschappen? En hoe je daar als communicatieprofessional of gedragsveranderaar je voordeel mee kan doen? Blok dan 17 december in je agenda en schakel je computer in op het Online middag-seminar Communicatie & Gedrag!

Speciaal voor Young Logeion en young professionals (onder 30 jaar)
Ben jij young professional en wil jij aan de slag met cyberveiligheid? Doe dan op 17 december ook mee aan de ochtend-workshop (10.30-12.00 uur) georganiseerd door Young Logeion en Behavior Change Talents. Met je ticket voor de workshop kun je bovendien kosteloos deelnemen aan het middag-seminar. Klik hier voor meer informatie over de online workshop Cyberveiligheid.

Georganiseerd in samenwerking met:
BCA logo.jpg        CSC logo.jpg

14. Yellenge.png


Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Voor dit Online middag-seminar is de Logeion-waardebon niet geldig.

Ben je lid van Young Logeion of young professional onder 30 jaar?
In de ochtend van 10.30-12.00 uur organiseren Young Logeion en Behavior Change Talents de Online workshop Cyberveiligheid. Neem je deel aan deze workshop, dan kun je kosteloos deelnemen aan het middag-programma. Klik hier voor meer informatie en aanmelden voor de Online workshop. 

Kostenoverzicht deelname online middag-seminar
:
Leden: 49,50
Niet-leden: € 85,00
Young professionals onder 30 jaar: € 25,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 9 december 2020.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.