Sprekers bij Crisiscommunicatie

Crisiscommunicatie

Over de sprekers

 1. Anke van Vuuren

  Anke van Vuuren

  Anke van Vuuren is directeur van de faculteit (“cluster”) Management en Bedrijf bij Hogeschool Leiden. Zij leidt het project “Toekomstbestendig onderwijs” waarin de taal van de bestuurskamer samenkomt met 21e vaardigheden in een digitale omgeving. Zie ook meer hierover in deze clip: https://www.youtube.com/watch?v=vcCOI6z8W8U.
 2. Hans Siepel

  Hans Siepel

  Hans Siepel is zelfstandig communicatieprofessional en geeft lezingen en trainingen op het gebied van crisiscommunicatie. Hij schreef een aantal boeken. Twee leerboeken op het gebied van de crisiscommunicatie en overheidscommunicatie. Daarnaast is hij auteur van een viertal andere boeken op het terrein van de hermetische wijsheid. Onlangs publiceerde hij samen met Frank Regtvoort het boekje Transitie 33. Hans Siepel startte zijn loopbaan in de politiek (PPR, GroenLinks) en werkte later o.a. voor de NS en het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.
 3. Mirjam van der Loo

  Mirjam van der Loo

  Mirjam van der Loo is unitleider Team Bestuur & Communicatie van de Gemeente Leiden en verantwoordelijk voor crisiscommunicatie binnen de gemeente. Gedurende haar hele loopbaan is haar drive de mensen met wie ze samenwerkt op een communicatief of professioneel hoger plan te brengen; studenten, professionals in de zakelijke en overheidsbranche, politiefunctionarissen en nu communicatieadviseurs en secretaresses. Dat doet ze onder meer ook door haar kennis en ervaring te delen in publicaties, workshops en coaching.
 4. Piet Hein Coebergh

  Piet Hein Coebergh

  Piet Hein Coebergh (1966) is sinds 2011 docent communicatie en Lector PR & Social Media aan Hogeschool Leiden. Hij studeerde bedrijfskunde, bestuurskunde en rechten en promoveerde op het communiceren van strategie. Naast zijn docentschap en lectoraat is hij onder meer partner bij Coebergh Communicatie & PR en commissaris bij Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector. Hij publiceerde diverse boeken en essays. Piet Hein is bestuurslid van Logeion. Leestip: www.communicatieonline.nl/opinie/de-taal-van-de-bestuurskamer.

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil me aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 130,00

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-Waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden:  65,00 
Young Logeion: € 32,50
Niet-leden: € 130,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 5 juni 2019.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen