Sprekers bij Trendsessie 2020-2021 voor Logeion-leden

Trendsessie 2020-2021 voor Logeion-leden

Over de sprekers

 1. Carola van Kester

  Carola van Kester

  Carola van Kester is voorzitter van de Logeion Adviesraad Programmering & Trends.
 2. Christian Burgers

  Christian Burgers

  Christian Burgers is sinds 1 maart 2019 bijzonder hoogleraar Strategische Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij bekleedt de zogenaamde Logeion-leerstoel. Daarnaast is hij universitair hoofddocent Communicatiewetenschap aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zijn onderzoek richt zich onder meer op overtuiging en betekenisgeving van maatschappelijke issues via taal. Hij heeft verschillende onderzoeksbeurzen verworven, waaronder een Veni-beurs en een Vidi-beurs van NWO. In dit CSC-webinar reflecteert hij vanuit zijn rol als hoogleraar Strategische Communicatie op de uitkomsten van de discussie.
 3. Erik Muller

  Erik Muller

  Erik Muller trad in 1980 in dienst van Ahold als plaatsvervangend hoofd Public Relations. In 1987 volgde hij Tiny Plooijer op als hoofd van die afdeling. Sinds 2012 is Erik zzp’er en worden zijn ervaring en kennis nog regelmatig ingeroepen bij diverse grote en kleine opdrachtgevers die onder meer een beroep op hem doen op zijn ervaring in crisissituaties. Ook detailhandelsbedrijven weten hem nog regelmatig te vinden. In 2017 was hij teammanager Communicatie a.i. van zijn woonplaats de gemeente Hilversum. Erik is al die jaren woordvoerder van de familie Heijn gebleven en wordt in dat kader nog regelmatig door de media geraadpleegd.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Kostenoverzicht:
Deze bijeenkomst is gratis en alleen voor Logeion-leden. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, volgorde van inschrijving is leidend. Mocht blijken dat je onverhoopt verhinderd bent, dan stellen we een bericht op prijs op info@logeion.nl.

Deel met anderen