Over Trendsessie 2020-2021 voor Logeion-leden

Trendsessie 2020-2021 voor Logeion-leden

Denk jij mee over de communicatietrends van 2020-2021?

Op 30 januari heb je als vakgenoot de kans om mee te denken over de communicatietrends 2020 – 2021! De Logeion Adviesraad Programmering & Trends organiseert dan een trendsessie voor leden van Logeion. Neem jij je vak serieus en wil je aan de wieg staan van de herijking van de trends? Kom dan 30 januari naar het theater van BOOM Chicago in Amsterdam. In een twee uur durende sessie bespreken wij de nieuwe herijkte (concept) trends. Wat betekenen deze trends voor jou als communicatieprofessional en op welke wijze kan jij ze gebruiken bij de uitoefening van jouw vak? Je krijgt de mogelijkheid om mee te denken over de verschillende presentatie en werkvormen die je zelf handig vindt om te gebruiken tijdens strategische en/of conceptsessies en brainstorms met collega’s en (interne) opdrachtgevers.

Deze trendsessie start met een gesprek onder leiding van Carola van Kester (voorzitter van de Logeion Adviesraad Programmering & Trends) tussen prof.dr. Christian Burgers en Erik Muller. Christian Burgers spreekt over algoritmes die het heden voorspellen op basis van het verleden en hoe nieuwe technologieën raken aan maatschappelijke vraagstukken zoals polarisatie. Hoe ons vak in het verleden werd beoefend weet Erik Muller als geen ander. Hij is communicatieman van het eerste uur en neemt ons mee in een aantal zeer belangrijke lessen uit het vak die 40 jaar geleden al belangrijk waren en nog steeds van grote waarde zijn voor communicatieprofessionals.

De Adviesraad Programmering & Trends heeft eerder tijdens twee sessies de (maatschappelijke) ontwikkelingen besproken die de komende jaren van invloed zullen zijn op het communicatievak. Tijdens de eerste sessie zaten experts uit andere vakgebieden dan communicatie aan tafel, denk aan marketing, onderzoek, gedragswetenschappen, public affairs en HR. Tijdens de tweede sessies spraken communicatiestrategen en directeuren van diverse overheidsorganisaties, het bedrijfsleven, de advieswereld en de wetenschap met elkaar over de trends in het vak. Nu is het de beurt aan de leden om zich te buigen over de trends. Kom en doe mee, het belooft een inspirerende sessie te worden!

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, volgorde van inschrijving is leidend dus wees er snel bij!

Deze trendsessie is goed te combineren met de bijeenkomst: Humor & Communicatie - Boom Chicago, die aansluitend plaatsvindt vanaf 16.00 uur op dezelfde locatie. Een uniek innovatief programma-op-maat van Boom Chicago i.s.m. gemeente Amsterdam, waarvoor je je kunt aanmelden via deze link

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Kostenoverzicht:
Deze bijeenkomst is gratis en alleen voor Logeion-leden. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, volgorde van inschrijving is leidend. Mocht blijken dat je onverhoopt verhinderd bent, dan stellen we een bericht op prijs op info@logeion.nl.

Deel met anderen