Logo Search
Workshop Online

Creatief werken: zó doe je dat! - Vincent Mirck

Thursday July 7 2022 from 3:30 PM to 5:00 PM
roze lamp en achtergrond.jpg

Hoe laat je een brainstorm wél slagen? Hoe werkt het creatieve proces? Welke skills heb je nodig om creatiever te werken, en hoe zet je die 'aan'? Deze prikkelende training geeft antwoord op die vragen. 

Vincent Mirck, trainer en auteur van het boek het boek Speel-skills neemt je aan de hand mee naar het kronkelpad van de creativiteit. Onderweg ontdek je hoe ons brein werkt, hoe wetenschappers creativiteit proberen te vangen en hoe het creatieve proces in elkaar steekt. 

Met een vleugje chaos, maar genoeg structuur en houvast om te komen tot tips, trucs en handvatten om voortaan jouzelf én je collega's creatief uit de dagen. 

Nieuwsgierig geworden? Vincent heeft nog een persoonlijke boodschap voor je.

Over de sprekers

Vincent Mirck 220x220.jpg

Vincent Mirck

Vincent Mirck (1975) helpt bedrijven met doeltreffend communiceren en creativiteit stimuleren. Dat doet hij als schrijver, trainer, spreker, (redactie)coach, hoofdredacteur, contentspecialist, columnist. Vincent is de auteur van het boek 'Speel-skills: jouw kronkelpad naar creatiever denken, werken en leven'. Vincent geeft inspiratiesessies aan bedrijven die doeltreffend en creatief willen communiceren. Hij coacht redactieteams bij storytelling, spreekt op congressen en is actief als freelance schrijver.

Prices

Niet-Leden
€ 72.50

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-Waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 37,50
Young Logeion: € 20,00
Niet-leden: € 72,50

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 29 juni 2022. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.