Logo Search
Webinar Online

Van Zoomer tot Boomer - CSC Webinar

Monday December 6 2021 from 4:00 PM to 5:00 PM

About the speakers

 1. Anne Kroon

  Anne Kroon

  Anne C. Kroon is universitair docent Corporate Communication bij de afdeling Communicatiewetenschap van de Universiteit van Amsterdam. Zij is aangesloten bij Ascor, de programmagroep Bedrijfscommunicatie, Computationele Communicatiewetenschap Amsterdam, en de door de EU gefinancierde GEKOZEN project. Daarnaast vervult ze een coördinerende rol in het door PDI-SSH gefinancierde digitale infrastructuurproject. TwiXL, en treedt op als phd-promotor op het ERC-project NIEUWSSTROMEN.
 2. Celia Noordegraaf

  Celia Noordegraaf

  Celia Noordegraaf was als bestuurslid van Logeion verantwoordelijk voor de portefeuille Wetenschap en Professionalisering. In het dagelijks leven is zij interim communicatiemanager. Samen met Logeion-hoogleraar Christian Burgers jaagt zij de verbinding tussen wetenschap en praktijk aan vanuit het Centrum voor Strategische Communicatie (CSC). Insteek van het CSC is de meest recente inzichten uit de wetenschap ten goede te laten komen aan de praktijk én vice versa. Vanuit deze rol modereert zij dit CSC-webinar waarbij wetenschap en praktijk samenkomen.
 3. Christian Burgers

  Christian Burgers

  Christian Burgers is sinds 1 maart 2019 bijzonder hoogleraar Strategische Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij bekleedt de zogenaamde Logeion-leerstoel. Daarnaast is hij universitair hoofddocent Communicatiewetenschap aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zijn onderzoek richt zich onder meer op overtuiging en betekenisgeving van maatschappelijke issues via taal. Hij heeft verschillende onderzoeksbeurzen verworven, waaronder een Veni-beurs en een Vidi-beurs van NWO. In dit CSC-webinar reflecteert hij vanuit zijn rol als hoogleraar Strategische Communicatie op de uitkomsten van de discussie.
 4. Marjan Jansen

  Marjan Jansen

  Marjan neemt ruim 25 jaar ervaring in in- en externe communicatie mee als basis voor haar advieswerk. Een goede relatie is voor haar het uitgangspunt. Marjan heeft zich gespecialiseerd in communicatie bij veranderen, HR-communicatie en teamontwikkeling.
 5. Sanne Wijers

  Sanne Wijers

  Sanne Wijers is Bestuurslid Externe Relaties Young Logeion.

Prices

Niet-Leden
€ 10.00

Kostenoverzicht:
Leden: € 0,00
Young Logeion: € 0,00
Niet-leden: € 10,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 28 november 2021. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.