Logo Search
Online

De Logeion-nieuwjaarsborrel 2019

Thursday January 10 2019 from 4:00 PM to 6:15 PM

Location

Beeld en Geluid Den Haag
Zeestraat 82
2518 AD 's-Gravenhage
Nieuwjaarsborrel.jpg

Vorig jaar een eerste editie, dit jaar zetten we dit initiatief om naar een traditie en nodigen we alle Logeion-leden weer van harte uit voor de Logeion-nieuwjaarsborrel! Een moment om met elkaar het glas te heffen op Logeion, maar ook op elkaars plannen voor 2019.

De Logeion-nieuwjaarsborrel vindt opnieuw plaats in het COMM in Den Haag. Onze voorzitter Wieneke Buurman zal haar wensen voor het vak en de vereniging toelichten, waarna spreker en flirtcoach Saskia Paulissen ons alles vertelt over ‘Seksen op de werkvloer’. Wat is het verschil tussen het mannelijke en vrouwelijke brein? Hoe ontstaan die verschillen en hoe zet je ze slim in voor een nog beter bedrijfsresultaat? Saskia geeft ons de antwoorden, en dit doet ze met veel humor.

Vorig jaar een eerste editie, dit jaar zetten we dit initiatief om naar een traditie en nodigen we alle Logeion-leden weer van harte uit voor de Logeion-nieuwjaarsborrel! Een moment om met elkaar het glas te heffen op Logeion, maar ook op elkaars plannen voor 2019.

De Logeion-nieuwjaarsborrel vindt opnieuw plaats in het COMM in Den Haag. Onze voorzitter Wieneke Buurman zal haar wensen voor het vak en de vereniging toelichten, waarna spreker en flirtcoach Saskia Paulissen ons alles vertelt over ‘Seksen op de werkvloer’. Wat is het verschil tussen het mannelijke en vrouwelijke brein? Hoe ontstaan die verschillen en hoe zet je ze slim in voor een nog beter bedrijfsresultaat? Saskia geeft ons de antwoorden, en dit doet ze met veel humor.

Kortom, een leuke middag waarin je proost op 2019 met vakgenoten. De borrel is alleen voor Logeion-leden, toegang is gratis (incl. hapjes en 2 drankjes). Let op: er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers, dus vol is helaas vol in dit geval… Zorg dat je erbij bent: log in om je aan te melden!

Over de sprekers

Saskia-Paulissen_200x200.jpg

Saskia Paulissen

Saskia Paulissen is spreker, dagvoorzitter en flirtcoach. Tijdens haar optredens is humor heel belangrijk: ze gelooft dat je met humor mensen ‘opent’. Ze prikkelt het publiek om met een onbevangen, frisse blik naar zichzelf en de wereld om hen heen te kijken. "Waarom? Omdat vanuit die onbevangenheid echt contact ontstaat", aldus Saskia. Ze geeft workshops in zakelijk flirten en de lezing 'Seksen op de Werkvloer'. Meer informatie: www.saskiapaulissen.nl
wieneke buurman foto.jpg

Wieneke Buurman

Wieneke Buurman is voorzitter van Logeion. Buurman heeft een kwart eeuw ervaring in het communicatievak en kent het dan ook van binnen en van buiten. Ze heeft verschillende functies als manager van communicatieafdelingen vervuld, zowel bij de overheid (provincie Gelderland) als in het bedrijfsleven (o.a. Endemol Nederland en Datelnet). Van 2005 tot 2010 heeft ze dergelijke functies op interimbasis vervuld, onder meer bij General Motors, ASR, Rabobank en de gemeente Nijmegen.

Beeld en Geluid Den Haag

Zeestraat 82
2518 AD 'S-GRAVENHAGE
Show on Google Maps

Beeld en Geluid Den Haag is dé plek waar je de invloed van communicatie ervaart. In november 2017 is het museum na een grootschalige verbouwing heropend. Het museum bestaat al sinds 1929. In dat jaar werd het Postmuseum opgericht als bedrijfsmuseum van het Staatsbedrijf der PTT. Sinds de Tweede Wereldoorlog is het museum gevestigd aan de Zeestraat, in de voormalige Koninklijke Bazar. Inmiddels is er in het museum veel meer te zien dan de geschiedenis van post en telecommunicatie alleen. Zo zijn er tentoonstellingen over zintuigen, over kunst, de maatschappij en de mens.

Openbaar vervoer
Raadpleeg de bezoekersinformatie van Beeld en Geluid Den Haag voor je reis met het OV. Er rijden trams en bussen vanaf zowel Den Haag Hollands Spoor als Den Haag Centraal.

Parkeren (tegen betaling)
Parkeer eenvoudig op Plein 1813 of in de parkeergarage aan Mauritskade 4. Je loopt vanaf deze plek in 3 minuten naar Beeld en Geluid Den Haag.

Plan je route met Google Maps:

Kostenoverzicht:

Deelname is gratis en alleen voor Logeion-leden.

Log in om jezelf aan te melden. 
Er is maar ruimte voor een beperkt aantal deelnemers, dus wees er snel bij!