Logo Search
Vakimpuls Online

UX-design voor communicatieprofessionals - Marloes Weidema en Armijn Woudman

Thursday December 1 2022 from 4:00 PM to 5:00 PM
UX design 705x220.jpg

‘De gebruiker centraal stellen’ en ‘Van buiten naar binnen denken’ zijn standaard zinnen in de dagelijkse communicatiepraktijk. Dat klinkt heel eenvoudig, maar hoe doe je dat dan?

Marloes Weidema communicatieadviseur bij de HVR Group en Armijn Woudmangeven UX (user-experience) designer jullie graag een inkijkje in een eenvoudige maar effectieve UX-techniek: de Feature matrix. Met laagdrempelige interventies leg je daarmee verbinding tussen de organisatiedoelstelling en gebruikersbehoeften.

In dit webinar leer je hoe jij de juiste communicatiemiddelen in kunt zetten voor de juiste doelgroep, zonder dat je de organisatiedoelstellingen vergeet. Deze techniek helpt jou en je opdrachtgever om sneller betere beslissingen te nemen.

Het webinar is geschikt voor iedere professional die met opdrachtgevers samenwerkt en dat nóg leuker en effectiever wil doen.

Over de sprekers

Armijn Woud 220x220.jpg

Armijn Woudman

Armijn Woudman heeft flink wat ervaring opgebouwd als UX-designer en is nu Creatief partner (en ideeënbedenker) bij HVR. Hij vindt het geweldig om op een slimme manier te werken. Met natuurlijk de opdrachtgever in het achterhoofd én de doelgroep in het vizier. "Als je de organisatiedoelstellingen verbindt met de behoeften van je doelgroep, dan maak je opeens iedereen blij."
Marloes UX 220x220.jpg

Marloes Weidema

Marloes is communicatieadviseur en opereert vaak op het snijvlak van inhoudelijke kwesties en concrete acties. Met breed uiteenlopende ervaring vindt ze altijd snel aansluiting en ligt haar grootste kracht in het verbinden van mens en organisatie.

Prices

Niet-Leden
€ 39.00

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-Waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 19,50
Young Logeion: € 10,00
Niet-leden: € 39,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 30 november 2022. 

Deze bijeenkomst is gekenmerkt op kerntaak creëren, niveau 3/2 Dit is op basis van het beroepsniveauprofielenmodel (BNP). Het model is richtinggevend voor ontwikkeling, niet normerend. Nieuwsgierig naar jouw BNP, doe hier de scan. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.