Logo Search

Algemene Ledenvergadering Logeion 2021

Wednesday September 29 2021 from 3:30 PM to 6:45 PM

Location

Bartholomeus Gasthuis
Lange Smeestraat 40
3511 PZ Utrecht
lognw_mensen_veelkleurig (1).jpg

Logeion nodigt je graag uit voor de algemene ledenvergadering (ALV). Op 29 september ben je als Logeion-lid van harte welkom om deel te nemen aan de ALV in het Bartholomeus Gasthuis te Utrecht.

Logeion nodigt je graag uit voor de algemene ledenvergadering (ALV). Op 2 september ben je als Logeion-lid van harte welkom om deel te nemen aan de ALV in het Bartholomeus Gasthuis te Utrecht.

Agenda

1.Opening en mededelingen
2. Verslag ALV 2 september2020
3. Jaarrekening2020
4. Verslag Kascommissie
5. Update Bureau en Vereniging,inclusief update impact COVID19
6. Update driepijlers Logeion:
    - Positionering
    - Programmering
    - Professionalisering
7. Update bestuursleden
8. Rondvraag
9. Sluiting

De vergaderstukken zijn online terug te vinden, op het besloten ledendeel van de website. Je moet ingelogd zijn om deze stukken te bekijken.

Let op: mochten de coronamaatregelen in de aanloop naar de ALV zodanig veranderen dat een fysieke ALV niet mogelijk en/of verantwoord is, dan zullen wij een digitale versie van de ALV organiseren en de aangemelde leden daarvan tijdig op de hoogte brengen.

Bartholomeus Gasthuis

Lange Smeestraat 40
3511 PZ UTRECHT
Show on Google Maps

Het Bartholomeus Gasthuis is gelegen aan de Lange Smeestraat 40 in het centrum van Utrecht, dichtbij de Oudegracht en het Centraal Station.

Per bus
Vanaf Utrecht Centraal Station met lijn 2. U kunt uitstappen bij Catharijneconvent (ca. 12 minuten). Vanaf het Bartholomeus Gasthuis gaat lijn 2 rechtstreeks naar het station (ca. 8 minuten).

Per auto
Parkeren bij het Bartholomeus Gasthuis is zeer beperkt mogelijk. Op 400 m van het gasthuis ligt de parkeergarage aan de Springweg, Strosteeg 83, Utrecht.

Per trein
Uitstappen op Utrecht Centraal Station. Daarna per bus (lijn 2) of lopend (ca. 15 minuten).

Het bijwonen van de Algemene ledenvergadering is gratis en alleen toegankelijk voor leden.