Logo Search
Online

Digitale toegankelijkheid voor video: zo bereik je echt iedereen

Tuesday November 16 2021 from 3:30 PM to 5:00 PM

About the speakers

 1. Annelie Pijnenburg

  Annelie Pijnenburg

  Annelie Pijnenburg is gespecialiseerd in videotoegankelijkheid. Bij Videonieuwsbericht produceert ze video’s die toegankelijk zijn voor mensen met een beperking. In 2019 is zij afgestudeerd aan Fontys Hogeschool Journalistiek op het thema videotoegankelijkheid. Met haar journalistieke achtergrond en ervaring als videoredacteur is ze altijd bezig met inclusieve storytelling. Annelie deelt met passie haar kennis over digitale toegankelijkheid en heeft het haar persoonlijke missie gemaakt meer bewustzijn te creëren op dit gebied.
 2. Denise Kroesen

  Denise Kroesen

  Denise Kroesen is live ondertitelaar en congrestolk en zet haar passie voor taal, technologie en media in voor meer toegankelijkheid en inclusie. Met haar bedrijf Substream verzorgt ze live ondertiteling voor toegankelijkheid of met vertaling voor online en offline evenementen, zoals livestreams, webinars, congressen en tv. Als ze even niet live is, ondertitelt ze ook films en tv-programma’s en schrijft ze audiodescriptie voor tv-series, films en musicals.
 3. Rick Hunink

  Rick Hunink

  Rick Hunink is mede-oprichter van Videonieuwsbericht. Met een team van 20 collega’s produceren zij dagelijks nieuwsberichten, reportages en livestreams. Na zijn studie journalistiek heeft hij reportages en televisieprogramma’s gemaakt voor verschillende NGO’s en is daarna gaan werken als zelfstandig regisseur en cameraman. Rick is gastdocent onlinevideo op verschillende hogescholen en spreekt op nationale en internationale congressen over videojournalistiek, zelf nieuws maken en het filmen met de smartphone.

Prices

Niet-Leden
€ 35.00

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-Waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 17,50
Young Logeion: € 10,00
Niet-leden: € 35,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 8 november 2021. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.