Logo Search
Vakimpuls Nieuwegein Online

Inpakken of wegwezen

Wednesday April 8 2015 from 2:30 PM to 6:00 PM

Location

NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein
LOGNW_Verbinden handen_landscape.jpg

Als communicatieprofessional is het je dure plicht om je doelgroep vanaf het eerste begin voor je te winnen. Uit breinonderzoek blijkt namelijk dat het prikkelen van positieve emoties een van de beste manieren is om het rendement van bijeenkomsten te verhogen. Maar hoe doe je dat? In deze bijzondere vakimpuls krijg je niet alleen te horen waarom het belangrijk is om je te verbinden, maar vooral ook hoe je dat kan doen. Zodat je dit direct in de praktijk kunt brengen.

Titia van der Ploeg is in 2014 door de Nederlandse orde van Beroepstrainers verkozen als Trainer of the Year!

Als communicatieprofessional is het je dure plicht om je doelgroep vanaf het eerste begin voor je te winnen. Uit breinonderzoek blijkt namelijk dat het prikkelen van positieve emoties een van de beste manieren is om het rendement van bijeenkomsten te verhogen. Maar hoe doe je dat? In deze bijzondere vakimpuls krijg je niet alleen te horen waarom het belangrijk is om je te verbinden, maar vooral ook hoe je dat kan doen.  Zodat je dit direct in de praktijk kunt brengen.

Tijdens deze vakimpuls deelt ir. Titia van der Ploeg 10 topstrategieën uit Amerika die je helpen om je als communicatieprofessional vanaf het eerste moment te verbinden. Met je doelgroepen, intern of extern. Maar ook met jou als persoon en met de inhoud van je bijeenkomst. En natuurlijk met het te behalen resultaat.

Het is een hoogtempo vakimpuls, voor communicatieprofessionals die op zoek zijn naar praktische tools om direct in hun eerstvolgende bijeenkomst toe te passen. De vakimpuls is niet geschikt als je alleen wilt luisteren: je zult de strategieën aan den lijve ervaren en je krijgt diverse opdrachten tijdens deze bijeenkomst. Ben je er klaar voor?

Over de sprekers

FOTO Titia vd Ploeg vierkant.jpg

Titia van der Ploeg

Ir. Titia van der Ploeg helpt professionals binnen organisaties zich ver(der) te ontwikkelen op persoonlijk of didactisch vlak. Dit doet zijn vanuit haar Bureau 5 voor 9 (www.5voor9.com). Haar missie is mensen met meer plezier, gemak en grip te laten functioneren in hun eigen vakgebied. Door de Nederlandse Orde van Beroepstrainers is zij uitgeroepen tot Trainer van het Jaar 2014/2015. Titia startte haar loopbaan als communicatiemanager bij Grootverbruik Ahold. Inmiddels ontwikkelt ze onderwijs, adviseert, coacht en traint al 25 jaar met veel plezier. Daarnaast is ze auteur van boeken over zakelijke gesprekken, redactievoering, mindmappen en vergaderen. Binnenkort verschijnt haar nieuwste boek over IMPACT in groepen.

NBC Congrescentrum

Blokhoeve 1
3438 LC NIEUWEGEIN
Show on Google Maps

Het NBC is strategisch gelegen nabij de A2, A12 en A27 in het hart van Nederland. Het NBC beschikt over ruim 1.000 gratis parkeerplaatsen en 8 E-LAAD punten voor de deur.

Openbaar vervoer
Vanuit Jaarbeursplein Utrecht neem je de sneltram naar Nieuwegein – Zuid of IJsselstein. Deze vertrekken iedere 7 minuten. Na ongeveer 15 minuten stap je uit bij halte Zuilenstein. Je steekt de weg over en het NBC Congrescentrum ligt dan recht voor je.

Bezoekersinformatie NBC

Kostenoverzicht:
Leden: 45,00
Logeion Young Professionals: 22,50
Niet-leden: € 85,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 31 maart 2015.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.