Logo Zoeken
Enter-the-firm Rotterdam Online

Employer branding bij Dura Vermeer

maandag 23 september 2019 van 15:45 uur tot 18:00 uur

Locatie

Dura Vermeer hoofdkantoor
Rotterdam Airportplein 21
3045 AP Rotterdam
Coverfoto Dura Vermeer.jpg

Dura Vermeer behoort tot de grootste bouwers in Nederland en wil binnen drie jaar tot de top drie van vernieuwers in de bouw behoren. En om dat waar te maken zoekt het bouwbedrijf de grootste talenten in de arbeidsmarkt om haar 2500 koppige team te versterken. Daarom ontwikkelde PROOF samen met Dura Vermeer het employer brandingconcept: Maar wat kan jij?

Dura Vermeer behoort tot de grootste bouwers in Nederland en wil binnen drie jaar tot de top drie van vernieuwers in de bouw behoren. En om dat waar te maken zoekt het bouwbedrijf de grootste talenten in de arbeidsmarkt om haar 2500 koppige team te versterken. Starters en professionals met talent, ambitie en teamspirit. Daarom ontwikkelde PROOF samen met Dura Vermeer het employer brandingconcept: Maar wat kan jij?

Het employer brandingconcept wordt met succes ingezet om talenten enthousiast te maken voor werken bij Dura Vermeer. Met een ambassadeursprogramma worden medewerkers gestimuleerd en gefaciliteerd het werkgeversverhaal van Dura Vermeer te delen. Merkambassadeurs zijn de drijvende kracht achter de succesvolle communicatiestrategie.

Tijdens de bespreking van deze casus nemen Robine de Graaf (online media manager bij Dura Vermeer) en Wenda Bolink (senior strategy consultant bij PROOF) je mee in de stappen die zijn gezet bij het ontwikkelen van een sterk employer brand. Van analyse tot concept. Van strategie tot ambassadeursprogramma. Met indrukwekkende resultaten.

Over de sprekers

Robine de Graaf_200x200.jpg

Robine de Graaf

Robine de Graaf is online media manager bij Dura Vermeer. Ze is eindverantwoordelijk voor het ontwikkelen, adviseren, formuleren en uitvoeren van het corporate beleid van Dura Vermeer Groep met betrekking tot online media.
Wenda Bolink.jpg

Wenda Bolink

Wenda Bolink is senior strategy consultant bij PROOF. Zij helpt organisaties bij het vertalen van hun ambities naar een awe-inspiring employee experience gedurende de gehele employee journey. Eerder werkte zij als consultant binnen de overheid.

Dura Vermeer hoofdkantoor

Rotterdam Airportplein 21
3045 AP ROTTERDAM
Bekijk op Google Maps

Het hoofdkantoor van Dura Vermeer - genaamd Cornerstone - bevindt zich pal tegenover de vertrek- en aankomsthal van Rotterdam The Hague Airport.

Parkeren
Het gebouw heeft een ondergrondse parkeergarage.

Openbaar vervoer
Er is een bushalte op 2 minuten loopafstand. Plan je reis met 9292.nl

Prijzen

Niet-Leden
€ 79,00

De Logeion-waardebon is geldig voor deze bijeenkomst.

Kostenoverzicht
:
Leden:  39,50
Young Logeion: € 19,75
Niet-leden: € 79,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 15 september 2019.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.