Logo Zoeken
Enter-the-firm Amsterdam Online

Employer branding bij het Antoni van Leeuwenhoek: #nietzonderjullie

dinsdag 29 oktober 2019 van 15:45 uur tot 18:00 uur

Locatie

Antoni van Leeuwenhoek
Plesmanlaan 121
1066 CX Amsterdam
Antoni_705x220.jpg

Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL) heeft een onbescheiden missie: kanker niet langer een dodelijke ziekte laten zijn. In deze missie spelen medewerkers de hoofdrol. Om nu en in de toekomst de juiste talenten aan te trekken, te binden en te behouden, ontwikkelde PROOF samen met het AVL het employer brandingconcept: #nietzonderjullie.

Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL) heeft een onbescheiden missie: kanker niet langer een dodelijke ziekte laten zijn. In deze missie spelen medewerkers de hoofdrol. Om haar ambities waar te maken, heeft het AVL het juiste talent nodig. Om nu en in de toekomst de juiste talenten aan te trekken, te binden en te behouden, ontwikkelde PROOF samen met het AVL het employer brandingconcept: #nietzonderjullie.  

Tijdens deze Enter-the-firm nemen Tim Klijnman (recruiter bij het AVL) en Wenda Bolink (senior strategy consultant bij PROOF) je mee in de stappen die zijn gezet bij het ontwikkelen van een sterk employer brand voor het AVL. Van analyse tot concept, van keuzes maken tot uitwerking. Van medewerkers betrekken tot social media inzet. Ook vertellen ze over de geleerde lessen en geven tips hoe te bouwen aan een sterk employer brand.

Over de sprekers

Tim Klijnman_200x200.jpg

Tim Klijnman

Tim Klijnman is - samen met zijn team - verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met recruiting voor het Antoni van Leeuwenhoek. Van de strategie tot daadwerkelijk realiseren van de ‘perfect match’. Waarbij het gaat om het zoeken van (potentiële) kandidaten, screening van kandidaten tot intensief werven via social media en verschillende netwerken.
Wenda Bolink.jpg

Wenda Bolink

Wenda Bolink is senior strategy consultant bij PROOF. Zij helpt organisaties bij het vertalen van hun ambities naar een awe-inspiring employee experience gedurende de gehele employee journey. Eerder werkte zij als consultant binnen de overheid.

Antoni van Leeuwenhoek

Plesmanlaan 121
1066 CX AMSTERDAM
Bekijk op Google Maps

Antoni van Leeuwenhoek (AVL) is hét in kanker gespecialiseerde ziekenhuis en onderzoeksinstituut gevestigd in Amsterdam. Het AVL is één van de top 10 Comprehensive Cancer Centers in Europa. Door de combinatie van kankerzorg- en onderzoek en uitwisseling van kennis levert het AVL een significante bijdrage aan het oplossen van het kankerprobleem.

Auto en parkeren
Let op: voor de parkeergarage voer je Louwesweg 12 in. (het bezoekadres is Plesmanlaan 121) Klik hier voor meer informatie over parkeren bij het AVL.

Openbaar vervoer
De dichtstbijzijnde tramhalte is bus-/tramhalte Johan Huizingalaan. Tram 2 stopt hier en bus 61. Vanuit deze halte is het Antoni van Leeuwenhoek minder dan twee minuten lopen. Plan je route met 9292.nl.


De Logeion-waardebon is geldig voor deze bijeenkomst.

Kostenoverzicht
:
Leden:  39,50
Young Logeion: € 19,75
Niet-leden: € 79,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 21 oktober 2019.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.