Logo Zoeken
Enter-the-firm Utrecht Online

What's going on in Digital? Over community management

donderdag 28 maart 2019 van 17:45 uur tot 21:00 uur

Locatie

Jaarbeurs MeetUp
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht
LogeionFrankwatching_705x220.jpg

Als organisatie kun je niet om social media en communities heen. Veel, zo niet alle communicatie gaat via (sociale) netwerken. De communicatieadviseur van tegenwoordig moet dan ook steeds vaker optreden als community manager. In deze inspirerende sessie, georganiseerd in samenwerking met Frankwatching, deelt community consultant Peter Staal zijn insights over interne en externe communities.

Digitale communicatie krijgt een prominentere plek in de Logeion-programmering. Samen met Frankwatching hebben we onze krachten gebundeld en 'What’s going on in Digital?' ontwikkeld. Online thema's passeren de revue in verschillende kennissessies, in het huis van Frankwatching. Deze sessie staat in het teken van effectief community management.

Als organisatie kun je niet om social media en communities heen. Veel, zo niet alle communicatie gaat via (sociale) netwerken. De communicatieadviseur van tegenwoordig moet dan ook steeds vaker optreden als community manager. Om die rol met verve te vervullen zijn nieuwe competenties nodig. Hoe faciliteer je optimaal alle (sociale) communities? Hoe adviseer je de organisatie? En wat komt er allemaal nog meer bij effectieve community management kijken?

In deze inspirerende sessie deelt community consultant Peter Staal zijn insights over interne en externe communities. Ook komen er inspirerende voorbeelden uit de praktijk voorbij, zoals die van de gemeentes Zeist en Amsterdam, en pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM & Co.

Over de sprekers

Peter Staal.jpg

Peter Staal

Peter Staal is strategisch consultant voor organisaties, branche- en beroepsverenigingen die een online community hebben of willen. Hij heeft ruime ervaring met het implementeren, begeleiden en activeren van online communities. Samen met Kirsten Wagenaar is hij begin 2017 een gezamenlijk bureau gestart, Bind.

Jaarbeurs MeetUp

Jaarbeursplein 6
3521 AL UTRECHT
Bekijk op Google Maps

Jaarbeurs MeetUp biedt flexibele ontmoetingsplekken voor 2 tot 240 mensen. Je vindt de MeetUp op de eerste etage van het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs. 

Routebeschrijving
Het Beatrixgebouw is goed bereikbaar met de auto. Plan je route via Google Maps. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt van het Beatrixgebouw. De dichtstbijzijnde parkeerterreinen zijn Jaarbeurs P1 en P3. Jaarbeurs P2 en P4 liggen op ongeveer 25 minuten loopafstand. In het centrum van Utrecht zijn er ook parkeerterreinen die P1 etc. zijn genummerd. Let daarom goed op dat je de borden Jaarbeurs P1 t/m P4 volgt.

Het Beatrixgebouw is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Plan je route via 9292.nl. Het Centraal Station Utrecht ligt op 5 minuten loopafstand van het Beatrixgebouw. Verlaat het station aan de Jaarbeurs-zijde (volg borden Jaarbeurs). 

Meer informatie over de Jaarbeurs MeetUp: https://www.jaarbeurs.nl/meetup

Prijzen

Niet-Leden
€ 115,00

Let op: voor deze bijeenkomst is de Logeion-waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden:  75,00 
Young Logeion: € 37,50
Niet-leden: € 115,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 20 maart 2019.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.