Logo Zoeken
Masterclass Hilversum Online

Zo word je een topadviseur! - Ben Tiggelaar

woensdag 6 februari 2019 van 15:30 uur tot 20:00 uur

Locatie

Gooiland
Emmastraat 2
1211 NG Hilversum
Ben-Tiggelaar_705x220.jpg

Wat is er nodig om een effectieve, vertrouwde adviseur te worden? Wat zijn de 'habits' van succesvolle adviseurs? En: hoe maak we ons die eigen? In deze Masterclass draait het om één ding: effectiever worden als adviseur. Ben Tiggelaar (schrijver, spreker, gedragswetenschapper en expert in leiderschap en verandering) selecteert de beste ideeën uit onderzoek en praktijk. 

Wat is er nodig om een effectieve, vertrouwde adviseur te worden? Wat zijn de 'habits' van succesvolle adviseurs? En: hoe maak we ons die eigen? In deze Masterclass draait het om één ding: effectiever worden als adviseur.

Ben Tiggelaar (schrijver, spreker, gedragswetenschapper en expert in leiderschap en verandering) selecteert de beste ideeën uit onderzoek en praktijk. Wat zeggen bekende denkers als David Maister en Serge Moscovici over vertrouwen en invloed? Wat zijn de 'best practices' uit de praktijk? En hoe ontwikkelen we stap-voor-stap de gewoontes die ons effectiever maken als adviseur. Essentieel voor iedereen die als adviseur serieus genomen wil worden.

Vragen die aan de orde komen zijn onder meer:

  • Hoe ontwikkel je vertrouwen, welke stappen komen daarbij kijken?
  • Welke beïnvloedingsmechanismen kennen we wel, maar gebruiken we niet?
  • Wat doe je als je niet de baas bent: invloed uitoefenen als minderheid.
  • Hoe ga je zelf vanaf nu doelgericht aan de slag met deze kennis?

Belangrijke eye-opener: de meeste communicatieprofessionals hebben veel kennis op het gebied van beïnvloeding. Ze gebruiken deze kennis alleen niet voor zichzelf!

Over de sprekers

Ben Tiggelaar.jpg

Ben Tiggelaar

Dr. Ben Tiggelaar studeert al ruim 30 jaar op leiderschap en verandering. Hij doceert onder meer aan de gerenommeerde IE Businessschool in Madrid. Daarnaast schrijft hij onder meer wekelijks in NRC en verzorgt seminars. Tiggelaar studeerde communicatiewetenschap aan de UvA en promoveerde in de economische wetenschap en bedrijfskunde aan de VU.
foto logeion.jpg

Marjolijn Meynen

Marjolijn Meynen is directeur Marketing & Communicatie bij de Bijenkorf. Eerder was ze hoofd Communicatie & Marketing van het Rijksmuseum. In 2013 werd Meynen verkozen tot Communicatievrouw van het Jaar, vanwege haar vooruitstrevende en creatieve communicatiestrategie voor de indrukwekkende heropening van het Rijksmuseum.

Gooiland

Emmastraat 2
1211 NG HILVERSUM
Bekijk op Google Maps

Bereikbaarheid 
Kom je met de auto? Plan je route via Google Maps. Je kunt betaald parkeren in parkeergarage Gooiland - Koningshof 1, 1211 MG Hilversum. Iets verder weg van het Gooiland (op 5 minuten loopafstand) vind je parkeergarage Hivertshof - Groest 86, 1211 ED Hilversum. 

Kom je met het openbaar vervoer? Plan je route via 9292.nl. Met de trein kun je het beste uitstappen op station Hilversum Centraal. dit station ligt op loopafstand van het Gooiland. Met de bus kun je het beste uitstappen bij halte Schapenkamp. Vanaf deze halte loopt u binnen 5 minuten naar het Gooiland. 

Voor meer informatie over Gooiland: https://www.gooilandevents.nl

Let op: voor deze bijeenkomst is de Logeion-waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden:  95,00
Young Logeion: € 47,50
Niet-leden: € 165,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 29 januari 2019.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.