Logo Zoeken
Vakimpuls Nieuwegein Online

De kracht van het onzichtbare

dinsdag 16 oktober 2018 van 14:30 uur tot 18:00 uur

Locatie

NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein
landscape subconscious.jpg

Steeds beter weten we hoe het menselijk brein werkt. Ook dat ons functioneren vooral onbewust gestuurd wordt. Als communicatieprofessional gebruik je dit inzicht bijvoorbeeld met nudgen: kleine aanpassingen in context kunnen leiden tot grote veranderingen in gedrag. Maar bestaan er ook manieren om met dit inzicht te werken in complexe situaties? In deze interactieve workshop ga je zelf aan de slag en leer je als communicatieprofessional het onbewuste vaker en effectief in te zetten.

Steeds beter weten we hoe het menselijk brein werkt. Ook dat ons functioneren vooral onbewust gestuurd wordt. Als communicatieprofessional gebruik je dit inzicht bijvoorbeeld met nudgen: kleine aanpassingen in context kunnen leiden tot grote veranderingen in gedrag. Maar bestaan er ook manieren om met dit inzicht te werken in complexe situaties? Kunnen we dit inzicht gebruiken om communicatiever te worden in bijvoorbeeld onze contacten met opdrachtgevers of bij veranderprocessen binnen de organisatie?

In deze interactieve bijeenkomst delen Genieke Hertoghs en Ilse van Ravenstein hun ideeën en ervaringen over hoe we het onbewuste vaker serieus zouden moeten nemen. We leren hoe we als communicatieprofessional in onze interactie met anderen effectiever kunnen zijn door het onbewuste vaker in te zetten als factor van belang. We gaan zelf oefenen met ogenschijnlijk simpele maar zeer effectieve technieken. Je gaat naar huis met concrete handvatten die je dezelfde dag al kunt gebruiken om de ander te bereiken!

Wil jij leren hoe je als communicatieprofessional het onbewuste kunt gebruiken om de ander echt te bereiken? Kom dan naar deze interactieve bijeenkomst en ga zelf aan de slag met technieken waarvan jij je nog niet bewust was!

Optionele literatuur:

Impact - De kracht van onzichtbare invloed

Over de sprekers

foto Genieke.jpg

Genieke Hertoghs

Genieke Hertoghs is founding parent van het gedachtegoed Subconscious Impact. Een visie én set met concrete technieken om een ander te bereiken in het onbewuste brein. Door het toepassen van het gedachtegoed kun je verbinding, motivatie, eigenaarschap en zelfs gedragsverandering op gang brengen bij een ander. Genieke is keynotespreker, auteur van 'Impact: de kracht van onzichtbare invloed (2018)' en 'Don’t push me! Hoe je mensen wél beweegt!’ (2023). Haar organisatie Subconscious Impact leidt professionals op in dit gedachtegoed. Ook was zij drie jaar lang bestuurslid van Logeion (2013-2016).
_DSC5167_120419_Involve.jpg

Ilse van Ravenstein

Ilse van Ravenstein is een gedreven vakvrouw en ondernemer. Ze is oprichter en directeur van Involve, specialisten in Change en Communicatie. Ilse is tevens (mede)oprichter van Evolve, Subconscious Impact, Commotion Publishing en DitheeftZin. Haar passie voor wat mensen beweegt deelt ze via boeken (zoals 100%consistent, de Gespreksfluisteraar & Change made simple), masterclasses en podcasts. En natuurlijk in de meest uiteenlopende opdrachten voor klanten.

NBC Congrescentrum

Blokhoeve 1
3438 LC NIEUWEGEIN
Bekijk op Google Maps

Het NBC is strategisch gelegen nabij de A2, A12 en A27 in het hart van Nederland. Het NBC beschikt over ruim 1.000 gratis parkeerplaatsen en 8 E-LAAD punten voor de deur.

Openbaar vervoer
Vanuit Jaarbeursplein Utrecht neem je de sneltram naar Nieuwegein – Zuid of IJsselstein. Deze vertrekken iedere 7 minuten. Na ongeveer 15 minuten stap je uit bij halte Zuilenstein. Je steekt de weg over en het NBC Congrescentrum ligt dan recht voor je.

Bezoekersinformatie NBC

Kostenoverzicht:
Leden: € 42,50 
Young Logeion: € 21,25
Niet-leden: € 85,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 8 oktober 2018.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.