Logo Zoeken
Vakimpuls Nieuwegein Online

Confronteren kun je leren! (wegens succes herhaald)

dinsdag 24 april 2018 van 13:15 uur tot 17:30 uur

Locatie

NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein
shutterstock_vuisten boks banner.jpg

Waar mensen zijn, zijn confrontaties. En dat is maar goed ook, want ze zorgen voor de broodnodige verandering. Maar wat doe jij eigenlijk als de spanning in een gesprek oploopt? Ga je met gestrekt been de confrontatie aan, of draai je liever om de hete brij heen? En wat doe je als er een conflict in de lucht hangt? Marco Doeser neemt je mee naar de basis van het vak: de intermenselijke communicatie. Hij vertelt over het ontstaan van weerstanden en conflicten, geeft tips hoe je er mee kunt omgaan en je ze kunt voorkomen. Wie inzicht heeft in deze dynamiek plukt daar als mens én communicatieprofessional de vruchten van.

Waar mensen zijn, zijn confrontaties. En dat is maar goed ook, want ze zorgen voor de broodnodige verandering. Maar wat doe jij eigenlijk als de spanning in een gesprek oploopt? Ga je met gestrekt been de confrontatie aan, of draai je liever om de hete brij heen? En wat doe je als er een conflict in de lucht hangt?

Marco Doeser neemt je mee naar de basis van het vak: de intermenselijke communicatie. Hij vertelt over het ontstaan van weerstanden en conflicten, geeft tips hoe je er mee kunt omgaan en je ze kunt voorkomen. Wie inzicht heeft in deze dynamiek plukt daar als mens én communicatieprofessional de vruchten van.

Wegens succes en de vele belangstelling wordt deze bijeenkomst herhaald! Meld je snel aan voor deze sessie op 24 april 2018 waarin je tips & tricks krijgt aangereikt om met confrontaties om te gaan.

Over de sprekers

Marco-doeser-vierkant[1].jpg

Marco Doeser

Marco Doeser is zelfstandig MfN-registermediator en communicatieadviseur. Marco bemiddelt in particuliere en professionele conflicten en adviseert organisaties op het gebied van in- en externe communicatie. Met een sterke focus op veranderprocessen, crisispreventie en reputatie. Hij begon ruim 25 jaar geleden in het communicatievak en legde zich later toe op mediation. Hier ontdekte hij dat het toepassen van deze kennis in zijn oorspronkelijke metier, en vice versa, meer bracht dan hij ooit vermoedde: een volledig andere kijk op de essentie van communicatie. Die eyeopener deelt hij graag met vakgenoten. Op www.marcodoeser.nl vind je meer informatie.

NBC Congrescentrum

Blokhoeve 1
3438 LC NIEUWEGEIN
Bekijk op Google Maps

Het NBC is strategisch gelegen nabij de A2, A12 en A27 in het hart van Nederland. Het NBC beschikt over ruim 1.000 gratis parkeerplaatsen en 8 E-LAAD punten voor de deur.

Openbaar vervoer
Vanuit Jaarbeursplein Utrecht neem je de sneltram naar Nieuwegein – Zuid of IJsselstein. Deze vertrekken iedere 7 minuten. Na ongeveer 15 minuten stap je uit bij halte Zuilenstein. Je steekt de weg over en het NBC Congrescentrum ligt dan recht voor je.

Bezoekersinformatie NBC

Prijzen

Niet-Leden
€ 90,00

Kostenoverzicht:
Leden: 45,00
Young Logeion: € 22,50
Niet-leden: € 90,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 16 april 2018.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.