Logo Zoeken
Seminar Hilversum Online

The Wow Starts Now - Theo Hendriks

maandag 4 juni 2018 van 18:30 uur tot 22:30 uur

Locatie

Theater Gooiland
Emmastraat 2
1211 NG Hilversum
TheWow_Managementboek_705x220.jpg

Leiders, managers, ondernemers en starters. Iedereen heeft  ideeën waarmee  zij de wereld voorgoed willen veranderen. Storytelling helpt om van een goed idee een onvergetelijk idee  maken. Theo Hendriks is expert op het gebied van storytelling en in april verschijnt zijn boek ‘The Wow Starts Now’ over de kracht van verhalen bij het tot leven wekken van ideeën. In dit seminar, dat Logeion in samenwerking met Managementboek organiseert, vertelt Theo aan de hand van vele voorbeelden hoe je daadwerkelijk ideeën tot leven wekt met storytelling.  

Inclusief het nieuwste boek van Theo Hendriks ‘The Wow Starts Now’!

Leiders, managers, ondernemers en starters. Iedereen heeft  ideeën waarmee zij de wereld voorgoed willen veranderen. Storytelling helpt om van een goed idee een onvergetelijk idee  maken. Theo Hendriks is expert op het gebied van storytelling en in april verschijnt zijn boek ‘The Wow Starts Now’ over de kracht van verhalen bij het tot leven wekken van ideeën. In dit seminar, dat Logeion in samenwerking met Managementboek organiseert, vertelt Theo aan de hand van vele voorbeelden hoe je daadwerkelijk ideeën tot leven wekt met storytelling.

Theo Hendriks (storyteller en partner bij Bex*communicatie) is de auteur van ‘No Story, No Glory’ over de kracht van verhalen - en van ‘Change the Script’ over de rol van verhalen bij verandering. In ‘No Story No Glory’ verbond hij storytelling met authentiek leiderschap. In zijn nieuwe boek ‘The Wow Starts Now’ zet hij de volgende stap: het tot leven wekken van ideeën door er onvergetelijke verhalen over te vertellen.

Aan de hand van voorbeelden van start-ups en grote organisaties vertelt Theo je over:

  • De magie van het ‘wow’-moment
  • De logline als ijzersterk fundament
  • De vijf ankers voor onvergetelijk vertellen
  • Verhalen als motor voor verder ontwikkeling

Kortom; wil jij meer leren over hoe je zo goed mogelijk gebruik kunt maken van de kracht van verhalen? Kom dan op 4 juni naar het sfeervolle theater Gooiland in Hilversum voor een inspirerend avondseminar met Theo Hendriks.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met Managementboek.

Over de sprekers

Theo Hendriks low-res sq.jpg

Theo Hendriks

Theo Hendriks is oprichter van Theo Hendriks Corporate Storytelling. In de afgelopen jaren schreef hij vele corporate stories en hielp hij ondernemers, bestuurders, leiders en starters bij het (her)vinden van hun eigen verhaal. Een verhaal waarmee ze krachtig en authentiek kunnen vertellen over hun drijfveren, ideeën en plannen, waarmee ze verandering en vernieuwing versnellen en mensen in beweging brengen. Daarmee won hij in 2010 de European Excellence Award, in de categorie Change Communication. Theo geeft workshops, trainingen en masterclasses en laat hierin de deelnemers kennismaken met de fijne kneepjes van storytelling: organisatie- en merkverhalen die boeien en inspireren. Verhalen waarmee visie, missie, ambitie en ideeën volop tot leven worden gewekt. Verhalen die de bedrijfstrots vergroten, verandering versnellen, vernieuwing stimuleren en verkoop bevorderen. Eigen verhalen die de essentie blootleggen. Waarmee bestuurders, ondernemers en managers hun publiek niet alleen in het hoofd, maar ook in hart en handen weten te raken.

Theater Gooiland

Emmastraat 2
1211 NG HILVERSUM
Bekijk op Google Maps

Theater Gooiland is één van de meest intieme van Nederland en heeft een werkende originele handbediende trekkenwand. Het theater biedt ruimte voor 750 gasten verdeeld over de begane grond en het balkon. Hierdoor kan het theater gezelschappen van diverse aantallen huisvesten.

Bereikbaarheid
Kom je met de auto? Plan je route via Google Maps. Je kunt betaald parkeren in parkeergarage Gooiland - Koningshof 1, 1211 MG Hilversum. Iets verder weg van het theater (op 5 minuten loopafstand) vind je parkeergarage Hivertshof - Groest 86, 1211 ED Hilversum.

Kom je met het openbaar vervoer? Plan je route via 9292.nl. Met de trein kun je het beste uitstappen op station Hilversum Centraal. dit station ligt op loopafstand van het theater. Met de bus kun je het beste uitstappen bij halte Schapenkamp. Vanaf deze halte loopt u binnen 5 minuten naar het theater.

Voor meer informatie over het theater Gooiland: http://gooilandtheater.nl/

Prijzen

Cascadis-leden
€ 95,00
Niet-Leden
€ 150,00

Kostenoverzicht:
Leden: € 95,00
Cascadis-leden: € 95,00
Niet-leden: € 150,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 20 mei 2018.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.