Logo Zoeken
Vakimpuls Nieuwegein Online

Confronteren kun je leren! (wegens succes herhaald)

donderdag 15 februari 2018 van 13:15 uur tot 17:30 uur

Locatie

NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein
shutterstock_vuisten boks banner.jpg

Marco Doeser neemt je mee naar de basis van het vak: de intermenselijke communicatie. Hij vertelt en beantwoordt tal van vragen over de dynamiek van weerstanden en conflicten, laat je kennismaken met systeemdenken in organisaties, anders kijken naar relaties en geeft tips hoe je ze kunt verbeteren.

Waar mensen zijn, zijn conflicten. En dat is maar goed ook, want confrontaties zorgen voor de broodnodige verandering. Maar wat weet jij eigenlijk precies van conflicten? Weet je om te gaan met weerstand? En hoe communiceer je als het echt spannend wordt? Ga je met gestrekt been de confrontatie aan, of draai je liever om de hete brij heen?

In deze workshop leer je als mens én als professional beter omgaan met weerstanden en conflicten. Je werkt aan een aantal praktische communicatieve vaardigheden en krijgt antwoord op de vraag hoe je als team of organisatie 'conflict-wijzer' wordt. Anders gezegd: hoe je een aanspreekcultuur creëert waarin ruimte is voor gezonde confrontaties. Want wie conflictvaardiger is, plukt de vruchten van een betere samenwerking. Onderwerpen die in dit deel aan bod komen zijn onder andere: groepsdynamica, conflictmanagement en systeemdenken in organisaties.

Over de sprekers

Marco-doeser-vierkant[1].jpg

Marco Doeser

Marco Doeser is zelfstandig MfN-registermediator en communicatieadviseur. Marco bemiddelt in particuliere en professionele conflicten en adviseert organisaties op het gebied van in- en externe communicatie. Met een sterke focus op veranderprocessen, crisispreventie en reputatie. Hij begon ruim 25 jaar geleden in het communicatievak en legde zich later toe op mediation. Hier ontdekte hij dat het toepassen van deze kennis in zijn oorspronkelijke metier, en vice versa, meer bracht dan hij ooit vermoedde: een volledig andere kijk op de essentie van communicatie. Die eyeopener deelt hij graag met vakgenoten. Op www.marcodoeser.nl vind je meer informatie.

NBC Congrescentrum

Blokhoeve 1
3438 LC NIEUWEGEIN
Bekijk op Google Maps

Het NBC is strategisch gelegen nabij de A2, A12 en A27 in het hart van Nederland. Het NBC beschikt over ruim 1.000 gratis parkeerplaatsen en 8 E-LAAD punten voor de deur.

Openbaar vervoer
Vanuit Jaarbeursplein Utrecht neem je de sneltram naar Nieuwegein – Zuid of IJsselstein. Deze vertrekken iedere 7 minuten. Na ongeveer 15 minuten stap je uit bij halte Zuilenstein. Je steekt de weg over en het NBC Congrescentrum ligt dan recht voor je.

Bezoekersinformatie NBC

Kostenoverzicht:
Leden: 45,00
Logeion Young Professionals: € 22,50
Niet-leden: € 90,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 7 februari 2018.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.