Logo Zoeken
Workshop Amersfoort

Communicatie in positie

dinsdag 23 april 2024 van 14:00 uur tot 17:00 uur

Locatie

De Observant
Stadhuisplein 7
3811 LM Amersfoort
Team_werkend_aan_communicatieplan

Net als in ieder vakgebied moet je ook als communicatieprofessional regelmatig nadenken over jouw eigen positionering. Maar hoe doe je dat? Het begint bij een scherpe visie op je vak, op wat ons vak te bieden heeft en wat het zo uniek maakt. Deze visies beïnvloeden de rol die jij wilt of kunt spelen. In deze workshop vertelt Betteke van Ruler jou hier alles over.

Er zijn diverse redenen om na te denken over wat je als communicatieprofessional of als team te bieden hebt voor jouw organisatie of jouw klanten en je ook zo te positioneren. Wil je jouw afdeling bijvoorbeeld ombouwen naar een club die er echt toe doet? Moet je als communicatieafdeling een bijdrage leveren aan interne veranderingen? Of lees je over alle ontwikkelingen in ons vak en vraag je je af wat je daarmee moet?

Om antwoord te kunnen geven op deze vragen is een scherpe visie noodzakelijk. Dat is de basis van een goede positionering van een organisatie, maar net zo goed van de communicatiefunctie in jouw organisatie. Wie zich duidelijk positioneert, krijgt vanzelf een sterke professionele identiteit. Dat helpt om keuzes te maken, gemakkelijker samen te werken, consistent te zijn in je gedrag en stressbestendiger te zijn.

In deze workshop vertelt Betteke over de verschillende visies op ons vak, zowel binnen ons vak als daarbuiten. Na een plenaire start ga je in kleine groepjes met elkaar aan de slag om jouw professionele identiteit verder te ontwikkelen. Ook denk je na over jouw ideale positionering en wat ervoor nodig is om dit waar te maken.  

Gratis voor alle deelnemers:
Communicatie in positie van Betteke van Ruler. Alle deelnemers ontvangen dit boek na afloop van de workshop.

Kaft boek Communicatie in positie - Betteke van Ruler

Over de sprekers

betteke-van-ruler-poging2.jpg

Betteke van Ruler

Betteke van Ruler is emeritus-hoogleraar Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Zij heeft een lange carrière achter de rug, eerst als communicatieprofessional, daarna als docent communicatie in het hbo en sinds 1996 als wetenschapper. In de loop van de tijd heeft zij talloze boeken en artikelen gepubliceerd over het communicatievak. Haar laatste boek 'Strategisch communicatie frame II' verscheen in november 2023. In 2014 is de Van Ruler Academy opgericht waarin ze een brug slaat tussen theorie en praktijk. Betteke van Ruler is tevens erelid van Logeion.

De Observant

Stadhuisplein 7
3811 LM AMERSFOORT
Bekijk op Google Maps

De Observant is gelegen aan de rand van het centrum van Amersfoort, 10 minuten lopen van station Amersfoort en met een grote parkeergarage op 50 meter.

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-Waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 95,00
Young Logeion (leden tot 30 jaar): € 47,50
Niet-leden: € 190,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met maandag 8 april

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.