Logo Zoeken
Young Logeion Gratis voor leden Online

Onderhandelen over arbeidsvoorwaarden voor young professionals

donderdag 1 februari 2024 van 15:30 uur tot 17:00 uur
Arbeidsvoorwaardengesprek beeld website.png

Veel mensen zien het als een hobbel voor de start van een nieuwe baan of het voeren van een voortgangsoverleg: het beoordelen van de (aangeboden) arbeidsvoorwaarden, hier je reactie op geven óf er zelfs een gesprek over voeren.

Om te kunnen beoordelen of je een arbeidsvoorwaardenvoorstel accepteert of dat je je arbeidsvoorwaarden wilt wijzigen, is het essentieel om meer te weten over arbeidsvoorwaarden.

Wat zijn nou allemaal arbeidsvoorwaarden? Waar vind je informatie over arbeidsvoorwaarden? Waar kun je over onderhandelen? En als je besluit te onderhandelen, hoe bereid je dat dan voor (schriftelijk of in een gesprek)?

In een interactief webinar (door middel van o.a. polls en de chat) gaan we daar direct mee aan de slag. Na dit webinar ben jij helemaal voorbereid op jouw eerste of volgende arbeidsvoorwaardengesprek.

Over de sprekers

Margriet Joosten_200x200.jpg

Margriet Joosten

Margriet Joosten is Career Officer Letteren aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zij ondersteunt studenten bij hun oriëntatie op de arbeidsmarkt, met voorlichting, workshops en gesprekken. In 2004 studeerde zij af aan de Radboud Universiteit en behaalde haar diploma Bedrijfscommunicatie (Communicatie- en Informatiewetenschappen). Vervolgens heeft ze vijftien jaar gewerkt bij Randstad Nederland. Bij Randstad deed ze veel kennis en ervaring op in de arbeidsbemiddeling.

Prijzen

Niet-Leden (tot 30 jaar)
€ 15,00

Kostenoverzicht: 
Young Logeion (leden tot 30 jaar): gratis
Niet-leden (tot 30 jaar): € 15,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 18 januari 2024. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.