Logo Zoeken
Netwerkborrel Exclusief voor leden Hilversum

Nieuwjaarsbijeenkomst Logeion 2024

donderdag 18 januari 2024 van 17:00 uur tot 19:00 uur

Locatie

De Vorstin Hilversum
Koninginneweg 44
1211 AS Hilversum

Deelnemers

Benieuwd wie er al aangemeld zijn?

Bekijk alle deelnemers
Nieuwjaar 2024 950x635.jpg

Een nieuw jaar begint pas écht goed als je het samen met anderen viert! Daarom nodigt Logeion wederom leden uit om samen 2024 in te luiden tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst. Een mooi moment aan het begin van ieder jaar om elkaar te ontmoeten en gezamenlijk het glas te heffen.

Dit jaar vindt de nieuwjaarsbijeenkomst op 18 januari 2024 plaats bij De Vorstin in Hilversum.

Inloop & opening

We starten de bijeenkomst om 17.00 uur met de inloop en een drankje. Vervolgens trapt onze voorzitter Jos Govaart de nieuwjaarsbijeenkomst af met een kort overzicht van de plannen en ontwikkelingen voor het vak en de vereniging in 2024. 

Duik in een breinvriendelijk 2024! 🧠✨

De nieuwjaarsbijeenkomst wordt afgetrapt met niemand minder dan Saskia Schepers, een autoriteit op het gebied van neurodiversiteit! Zij neemt ons mee in de wereld van breinfunctionaliteit, met veel verrassende inzichten uit haar actuele bestseller: 'Als alle breinen werken'.

"Ieder brein is uniek en nergens wordt dat zo duidelijk als op ons werk. Diversiteit in denken, communiceren en prikkels leidt tot verschillende inzichten en oplossingen. Helaas past de huidige werkomgeving niet altijd bij deze diversiteit, waardoor sommige talenten niet tot hun recht komen. Het is tijd voor een breinvriendelijke werkvloer!"

Proost!

En natuurlijk heffen we vervolgens het glas op een nieuw verenigingsjaar, waarbij er voldoende gelegenheid is om elkaar te spreken en te ontmoeten. Dus meld je snel aan want: vol is vol.

Over de sprekers

Saskia Schepers.jpg

Saskia Schepers

Saskia Schepers is dé expert en spreker op het gebied van neurodiversiteit en doceert aan diverse hogescholen en universiteiten. Ze is auteur van 'Als alle breinen werken' over neurodiversiteit binnen organisaties. Zij is momenteel onder meer bij ABN AMRO actief als projectmanager en adviseur op het gebied van HR(D) en welzijn. In 2022 won ze samen met het Diversiteit & inclusie-team van ABN AMRO de eerste Nederlandse Neurodiversiteit Award voor het neuro-inclusieve beleid bij deze bank

De Vorstin Hilversum

Koninginneweg 44
1211 AS HILVERSUM
Bekijk op Google Maps

De Vorstin, voorheen De Tagrijn, is een pop- en cultureel podium, gelegen aan de Koninginneweg in Hilversum. De Vorstin is een van de kernpodia in Nederland. 

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer 

De Vorstin ligt in het hart van Hilversum, op loopafstand van station Hilversum. Het is gelegen aan Koninginneweg 44, klik hier voor de routebeschrijving in Google Maps.

Het ligt op ongeveer vijf minuten loopafstand (400 meter) van station Hilversum. Verlaat het station aan de centrumzijde en loop naar rechts. Je kan langs het spoor lopen of via de straat parallel hieraan. Blijf rechtdoor lopen en dan zie je het podium aan je linkerhand.

Parkeren

Het is niet mogelijk om bij De Vorstin te parkeren. Dit mag ook niet bij het hotel naast of bij het restaurant tegenover ons. Er zijn 3 betaalde parkeergelegenheden in de buurt:

• Parkeerterrein Langgewenst
• Q-Park Hilversum Markt
• Q-Park Hilvertshof

Deze nieuwsjaarsbijeenkomst is exclusief toegankelijk voor onze leden en genodigden.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en neem deel aan onze nieuwjaarsbijeenkomst 2024!