Logo Zoeken
Masterclass Amersfoort

Het Communicatie Model (= volgeboekt!)

donderdag 25 januari 2024 van 14:00 uur tot 17:00 uur

Locatie

Atelier300c Amersfoort
Soesterweg 300c
3812 BH Amersfoort
modellenmiddag2.jpg

Voor een geslaagde communicatie is het van belang dat organisatiestrategie, communicatiestrategie en acties aan elkaar worden gekoppeld.

Wil Michels (bestsellerauteur en trainer) verbindt in zijn Communicatie Model daarom organisatievraagstukken aan communicatievragen en combineert strategie met een doelgerichte aanpak.

Het Communicatie Model bestaat uit drie blokken: Analyse, Strategie en Aanpak die als fundering dienen voor de 12 bouwstenen. Als je deze 12 bouwstenen uitwerkt, creëer je een zeer solide basis en een scherpe focus waarmee je direct aan de slag kan. Zo is voor iedereen ook duidelijk waar communicatie voor staat en gaat.

Tijdens deze masterclass legt Wil Michels het model uit en gaat vervolgens aan de slag met concrete cases uit de communicatiepraktijk. Kortom, een echte bijeenkomst voor iedere communicatieprofessional die concreet aan de slag wil (of moet) om een communicatiestrategie met impact neer te zetten voor de eigen organisatie.

Gratis voor alle deelnemers

Communicatie Model

Het Communicatie Model - compact van Wil Michels. Alle deelnemers ontvangen het boek na afloop van de masterclass.

Programma
13.30-14.00 Inloop met koffie en thee
14.00-15.30 Masterclass deel 1
15.30-16.00 Pauze
16.00-17.00 Masterclass deel 2
17.00-17.30 Napraten met drankje & bites

Over de sprekers

wil zww-178_2.jpg

Wil Michels

Wil Michels verstaat als geen ander de kunst om complexe zaken eenvoudig uit te leggen. Hij is auteur van Handboek Communicatie, Communicatiestrategie en Fanstrategie. Twee jaar nam hij de tijd om zijn favoriete strategie uit te werken: de Fanstrategie. Wil is directeur van zijn communicatiebureau en docent bij diverse opleidingsinstituten. Voor professionals en teams verzorgt hij inspirerende workshops over communicatiestrategie.

Atelier300c Amersfoort

Soesterweg 300c
3812 BH AMERSFOORT
Bekijk op Google Maps

Bereikbaarheid
Atelier300c is gelegen op het terrein “de Wagenwerkplaats” vlak achter station Amersfoort Centraal. Klik hier voor een plattegrond van het terrein.

Openbaar vervoer
Atelier300c bevindt zich op 8 minuten lopen vanaf station Amersfoort Centraal, neem uitgang Noordzijde. Wanneer je naar buiten loopt, ga je meteen linksaf. Volg de weg (links zie je de Rijtuigenloods), aan het einde rechtsaf en daarna naar links. Loop rechtdoor tussen de gebouwen door. Aan je linkerhand bevindt zich, tegenover het Centraal Ketelhuis, Atelier300c.

Auto en parkeren
Op het terrein “de Wagenwerkplaats” zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar en er is een laadpaal voor elektrische auto’s.

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: 130,00 
Young Logeion: € 65,00
Niet-leden: € 260,00

Prijzen zijn exclusief btw. Inclusief het boek 'Het Communicatie Model'. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 10 januari 2024.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.