Logo Zoeken
Masterclass Amersfoort

Gedragsbeïnvloeding voor communicatieprofessionals (=volgeboekt!)

maandag 30 oktober 2023 van 14:00 uur tot 17:30 uur

Locatie

Atelier300c Amersfoort
Soesterweg 300c
3812 BH Amersfoort

Deelnemers

Benieuwd wie er al aangemeld zijn?

Bekijk alle deelnemers
hoofden kleur.jpg

Als communicatieprofessional kan het lastig zijn om ‘in positie’ te komen en anderen mee te krijgen in jouw plannen. In deze masterclass kijken we naar de psychologie van beïnvloeding. Aan de hand van bewezen en effectieve wetenschappelijke principes uit de psychologie en sociologie verkennen we samen hoe je jouw invloed kunt vergroten.

Thijs Leenman is organisatiepsycholoog en communicatiekundige. Hij begeleidt organisaties bij leiderschaps- en verandervraagstukken. In deze masterclass gaat hij in op de werking en dynamiek van verandertaal en behoudtaal, en het effect ervan in je gesprekken. Thijs laat jou zien hoe je verandertaal in je gesprekken interactief stimuleert, wat betekent dat je de ander uitnodigt om zelf argumenten voor gedragsverandering in te brengen. Niet jouw eigen argumenten, maar die van de ander blijken doorslaggevend voor gedragsverandering. 

Daarnaast onderzoeken we de betekenis van je werkrelatie, en hoe je in je dagelijkse interacties je invloed kunt vergroten. Je krijgt onder meer inzicht in de social exchange theory, die berust op principes met betrekking tot menselijk gedrag en de houding ten opzichte van relaties.

Door samen met andere professionals te oefenen krijg je deze middag concrete handvatten waar je morgen direct mee aan de slag kunt. Kortom, je leert meteen al hoe je jouw invloed als communicatieprofessional vergroot.

Gratis voor alle deelnemers:

                    Verandergedrag cover

Verandergedrag - Hoe je gedragsverandering interactief stimuleert van Thijs Leenman. Alle deelnemers ontvangen het boek na afloop van de masterclass.

Programma
13.30-14.00 Inloop met koffie en thee
14.00-15.30 Masterclass deel 1
15.30-16.00 Pauze
16.00-17.30 Masterclass deel 2
17.30-18.00 Napraten met drankje

Over de sprekers

Thijs Leenman.jpg

Thijs Leenman

Thijs Leenman is organisatiepsycholoog en communicatiekundige. Hij begeleidt organisaties bij leiderschaps- en verandervraagstukken als spreker, adviseur en trainer. Thijs is gastspreker bij o.a. het NIP (Nationaal instituut van Psychologen). Hij is auteur van het boek 'Verandergedrag - Hoe je interactief gedragsverandering stimuleert'.

Atelier300c Amersfoort

Soesterweg 300c
3812 BH AMERSFOORT
Bekijk op Google Maps

Bereikbaarheid
Atelier300c is gelegen op het terrein “de Wagenwerkplaats” vlak achter station Amersfoort Centraal. Klik hier voor een plattegrond van het terrein.

Openbaar vervoer
Atelier300c bevindt zich op 8 minuten lopen vanaf station Amersfoort Centraal, neem uitgang Noordzijde. Wanneer je naar buiten loopt, ga je meteen linksaf. Volg de weg (links zie je de Rijtuigenloods), aan het einde rechtsaf en daarna naar links. Loop rechtdoor tussen de gebouwen door. Aan je linkerhand bevindt zich, tegenover het Centraal Ketelhuis, Atelier300c.

Auto en parkeren
Op het terrein “de Wagenwerkplaats” zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar en er is een laadpaal voor elektrische auto’s.

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-Waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 125,00
Young Logeion (leden tot 30 jaar): € 62,50
Niet-leden: € 250,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 16 oktober 2023. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.