Logo Zoeken
Masterclass Amersfoort

Thought leadership in tijden van verandering

maandag 15 mei 2023 van 14:00 uur tot 17:30 uur

Locatie

Atelier300c Amersfoort
Soesterweg 300c
3812 BH Amersfoort

Deelnemers

Benieuwd wie er al aangemeld zijn?

Bekijk alle deelnemers
shutterstock_378437224.jpg

Het speelveld van organisaties maakte niet eerder zo’n game change door als nu. Van organisaties wordt steeds meer gevraagd om hun strategie en positionering langs zienswijzen te leggen die uiting geven aan een nieuwe toekomst. Organisaties die hun strategie en positionering durven te verschuiven van ‘ik’ naar ‘wij’. Die vanuit hun geloof in nieuwe paradigma’s bijdragen aan vernieuwing op belangrijke thema’s in onze economie en samenleving. Organisaties die thought leading genoemd worden en daarmee  een uitgesproken vernieuwende visie en koers neerzetten.

Zo’n hernieuwde positionering vraagt ook om een hernieuwde kijk op onze rol als communicatieprofessional. Ben jij in deze tijd van verandering als communicatieprofessional klaar om een sterkere vernieuwingsrol op je te nemen? Een rol waarbij je betekenis en vorm geeft aan een nieuwe realiteit, en waarin je stakeholders weet te betrekken, inspireren en mobiliseren?

Wat komt aan bod in deze sessie?
Aan de hand van tien vernieuwingsrollen onderzoeken we in deze interactieve (werk)sessie met Mignon van Halderen en Brandon Martens (beiden Reputatiegroep) welke rol het beste bij jou past. In de sessie komen aan bod:

  • inleiding in thought leadership als hernieuwde kijk op je positionering
  • de tien vernieuwingsrollen uitgelegd
  • aan de slag: welke rol of rollen passen het beste bij jou?
  • hoe je jouw vernieuwingsrol van binnenuit krachtiger en gerichter maakt

Meer weten over thought leadership?

Lees dan het interview met Mignon en Brandon: Communicatieprofessionals mogen betekenisgevende rol daadkrachtiger op zich nemen

Bookcover   Gratis voor alle deelnemers: Thought leadership als succesfactor in een veranderende samenleving – Mignon van Halderen en Brandon Martens - genomineerd voor Managementboek van het Jaar.

Over de sprekers

Brandon Martens.jpg

Brandon Martens

Brandon Martens is senior adviseur bij de Reputatiegroep. Hij ondersteunt adviseur ondersteunt hij opdrachtgevers bij het ontwikkelen van een sterke positionering. Altijd vanuit de gedachte om niet alleen maatschappelijk relevant te zijn, maar ook maatschappelijk richtinggevend. In zijn werkwijze combineert hij zijn achtergrond in identiteits- en merkontwikkeling met skills als concepting en vormgeving.
Mignon van Halderen_200x200.jpg

Mignon van Halderen

Mignon van Halderen is partner van de Reputatiegroep en ondersteunt organisaties bij hun maatschappelijk richtinggevende positionering. Hiervoor was zij 7 jaar lang lector Thought Leadership aan Fontys Hogescholen, waar ze thought leadership op de kaart zette. Dit combineerde ze met haar eigen adviespraktijk op het gebied van positionering. Zij promoveerde aan de Rotterdam School of Management en doceert nog steeds in verschillende executive programma’s, waaronder Nyenrode Business School, de Universiteit van Amsterdam en Avicenna.

Atelier300c Amersfoort

Soesterweg 300c
3812 BH AMERSFOORT
Bekijk op Google Maps

Bereikbaarheid
Atelier300c is gelegen op het terrein “de Wagenwerkplaats” vlak achter station Amersfoort Centraal. Klik hier voor een plattegrond van het terrein.

Openbaar vervoer
Atelier300c bevindt zich op 8 minuten lopen vanaf station Amersfoort Centraal, neem uitgang Noordzijde. Wanneer je naar buiten loopt, ga je meteen linksaf. Volg de weg (links zie je de Rijtuigenloods), aan het einde rechtsaf en daarna naar links. Loop rechtdoor tussen de gebouwen door. Aan je linkerhand bevindt zich, tegenover het Centraal Ketelhuis, Atelier300c.

Auto en parkeren
Op het terrein “de Wagenwerkplaats” zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar en er is een laadpaal voor elektrische auto’s.

Prijzen

Leden
€ 99,50
Niet-Leden
€ 199,00
Young Logeion
€ 49,75

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-Waardebon niet geldig.

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 7 mei 2023. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.