Logo Zoeken
Masterclass Amersfoort

Thought leadership in tijden van verandering

maandag 15 mei 2023 van 14:00 uur tot 17:30 uur

Locatie

Atelier300c Amersfoort
Soesterweg 300c
3812 BH Amersfoort

Deelnemers

Benieuwd wie er al aangemeld zijn?

Bekijk alle deelnemers
shutterstock_378437224.jpg

Het speelveld van organisaties maakte niet eerder zo’n game change door als nu. Van organisaties wordt steeds meer gevraagd om hun strategie en positionering langs zienswijzen te leggen die uiting geven aan een nieuwe toekomst. Organisaties die hun strategie en positionering durven te verschuiven van ‘ik’ naar ‘wij’. Die vanuit hun geloof in nieuwe paradigma’s bijdragen aan vernieuwing op belangrijke thema’s in onze economie en samenleving. Organisaties die thought leading genoemd worden en daarmee  een uitgesproken vernieuwende visie en koers neerzetten.

Zo’n hernieuwde positionering vraagt ook om een hernieuwde kijk op onze rol als communicatieprofessional. Ben jij in deze tijd van verandering als communicatieprofessional klaar om een sterkere vernieuwingsrol op je te nemen? Een rol waarbij je betekenis en vorm geeft aan een nieuwe realiteit, en waarin je stakeholders weet te betrekken, inspireren en mobiliseren?

Wat komt aan bod in deze sessie?
Aan de hand van tien vernieuwingsrollen onderzoeken we in deze interactieve (werk)sessie met Mignon van Halderen en Brandon Martens (beiden Reputatiegroep) welke rol het beste bij jou past. In de sessie komen aan bod:

  • inleiding in thought leadership als hernieuwde kijk op je positionering
  • de tien vernieuwingsrollen uitgelegd
  • aan de slag: welke rol of rollen passen het beste bij jou?
  • hoe je jouw vernieuwingsrol van binnenuit krachtiger en gerichter maakt

Meer weten over thought leadership?

Lees dan het interview met Mignon en Brandon: Communicatieprofessionals mogen betekenisgevende rol daadkrachtiger op zich nemen

Bookcover   Gratis voor alle deelnemers: Thought leadership als succesfactor in een veranderende samenleving – Mignon van Halderen en Brandon Martens - genomineerd voor Managementboek van het Jaar.

Over de sprekers

Brandon Martens.jpg

Brandon Martens

Brandon Martens (adviseur bij de Reputatiegroep) werkt sinds 2015 samen met Mignon van Halderen aan het vormgeven van thought leadership binnen diverse organisaties. Als lectoraatslid van het eerste uur combineerde hij zijn conceptueel-strategische achtergrond met praktijkgericht onderzoek en droeg bij aan de inhoudelijke ontwikkeling van thought leadership voor het hbo.
Mignon van Halderen_200x200.jpg

Mignon van Halderen

Mignon van Halderen houdt zich al meer dan vijftien jaar bezig met organisatievernieuwing op het snijvlak van markt en maatschappij. In dat licht gaf zij inhoudelijke invulling en richting aan thought leadership: een strategische benadering waarbij organisaties ervoor kiezen om hun positionering te baseren op vernieuwende zienswijzen die uiting geven aan een nieuwe realiteit. Zij richtte hiervoor onder andere het lectoraat Thought Leadership in a Society of Change aan de Fontys School of Business in Eindhoven op, wat ze de afgelopen zeven jaar leidde. Sinds 2021 is Mignon partner bij de Reputatiegroep, een strategisch onderzoeks- en adviesbureau dat organisaties helpt bij het vergroten van hun maatschappelijke verbinding en positieve impact in de samenleving. De groep richt zich daarbij op organisaties in transitie, waarbij de rol van thought leadership steeds relevanter wordt.

Atelier300c Amersfoort

Soesterweg 300c
3812 BH AMERSFOORT
Bekijk op Google Maps

Bereikbaarheid
Atelier300c is gelegen op het terrein “de Wagenwerkplaats” vlak achter station Amersfoort Centraal. Klik hier voor een plattegrond van het terrein.

Openbaar vervoer
Atelier300c bevindt zich op 8 minuten lopen vanaf station Amersfoort Centraal, neem uitgang Noordzijde. Wanneer je naar buiten loopt, ga je meteen linksaf. Volg de weg (links zie je de Rijtuigenloods), aan het einde rechtsaf en daarna naar links. Loop rechtdoor tussen de gebouwen door. Aan je linkerhand bevindt zich, tegenover het Centraal Ketelhuis, Atelier300c.

Auto en parkeren
Op het terrein “de Wagenwerkplaats” zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar en er is een laadpaal voor elektrische auto’s.

Prijzen

Leden
€ 99,50
Niet-Leden
€ 199,00
Young Logeion
€ 49,75

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-Waardebon niet geldig.

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 7 mei 2023. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.