Logo Zoeken
Vakimpuls Online

Gelukkige en verbonden medewerkers door data

dinsdag 6 juni 2023 van 15:30 uur tot 17:00 uur
happy emoticon.jpg

Goede communicatie sluit aan op de behoeften van je doelgroep, dat weten we allemaal. Hoe krijg je op een haalbare manier inzicht in wat je collega’s of medewerkers nodig hebben en hoe speel je daar op in met je interne communicatie?

Sander Dorst (communicatieadviseur bij Orange Otters Verandercommunicatie) laat zien hoe je interne communicatie verbetert met gebruik van onderzoek en data. Je ontdekt dat dat al op een heel laagdrempelige manier kan. 

Wat komt in deze online vakimpuls o.m. aan bod?

  • Waarom de wereld van je medewerkers beter begrijpen belangrijk is, en hoe je die in kaart brengt.
  • Laagdrempelige manieren om zelf onderzoek uit te voeren: luisteren, in gesprek gaan, verbanden zoeken en bovenal: medewerkers centraal stellen.
  • Adviseren op basis van onderzoek en data. Hoe verbeter je de interne communicatie, nu je de wereld van je medewerkers kent?

Aan de hand van verschillende klantcases, actuele voorbeelden en passende anekdotes gaan we aan de slag. Want ja, ook jij kunt met data je interne communicatie verbeteren!

In samenwerking met:
1920x1080_orangeotters1 LOGO.jpg

Over de sprekers

Sander Dorst_200x200.jpg

Sander Dorst

Sander Dorst is communicatieadviseur bij Orange Otters Verandercommunicatie, met een focus op interne communicatie bij verandering. Hij is ‘dol op data’, en waar mogelijk slaat hij de brug tussen data en het communicatievak. Zijn specialisme zit op netwerken: met netwerkanalyses maakt hij verborgen structuren in een netwerk, zoals groepen en rollen, visueel en inzichtelijk. Deze inzichten helpen bij het creëren van verbinding, of het voeren van het goede gesprek.

Prijzen

Niet-Leden
€ 50,00

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-Waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 25,00
Young Logeion: € 12,50
Niet-leden: € 50,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 29 mei 2023. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.