Logo Zoeken
Workshop Amersfoort

Impact van digitale ontwikkelingen op jouw communicatiestrategie

dinsdag 28 februari 2023 van 13:00 uur tot 17:30 uur

Locatie

Atelier300c Amersfoort
Soesterweg 300c
3812 BH Amersfoort
devices.jpg

Technologie en digitale media zijn tegenwoordig vaste onderdelen onze communicatiemix. Wil je bijblijven met jouw communicatiestrategie, dan is het omarmen van technologie een must. In de Logeion trends signaleren we ook: vergroot je kennis over technologie, experimenteer volop en gebruik technologie als nieuwe taal.

Het kan soms wat complex worden, want het media consumptiegedrag van je doelgroepen wisselt en verandert voortdurend. Hoe speel je daar concreet op in? Ook krijg je te maken met een variëteit aan apparaten waarop je boodschap wordt binnen gehaald. Denk aan laptop, tablet, smartphone en wearables die persoonlijke data verzamelen en analyseren. In dit landschap kan het ingewikkeld worden om te kiezen uit de digitale mogelijkheden en te bepalen welke je doeltreffend implementeert in je communicatiestrategie.

Hoe kun je, zonder de weg kwijt te raken, effectiever en doelgerichter communiceren met gebruik van technologie? Ment Kuiper (SchaalX en lid Logeion Trendteam) bespreekt in deze actuele workshop op locatie 7 concrete handvatten die jou helpen bij het implementeren van digitale mogelijkheden in je communicatiestrategie.

Jouw metaverse in 10 minuten?
Verder duiken we samen met gastspreker Eugène Kuipers (oprichter van Fectar, platform voor augmented en virtual reality) in de metaverse, een goed toe te passen digitale ontwikkeling waarin virtuele wereld en werkelijkheid elkaar ontmoeten. Wat is de metaverse eigenlijk? Wat kun je er nu echt mee? Hoe implementeer je deze techniek effectief in jouw communicatiestrategie? Eugène Kuipers laat praktische toepassingen zien van deze laagdrempelige techniek. 

Aan de hand van concrete voorbeelden laat Ment Kuiper jou praktisch ervaren hoe je in maar 10 minuten jouw eigen metaverse-toepassing ontwikkelt die werkt. 

Over de sprekers

Eugène Kuipers.jpg

Eugène Kuipers

Eugène Kuipers is al meer dan 20 jaar tech-ondernemer en oprichter van Fectar (2020), platform voor augmented en virtual reality. Het stelt gebruikers in staat om samen te werken met alle apparaten (zowel VR als AR) in een op maat gemaakte interactieve 3D-ervaring. Het platform is bijvoorbeeld al gebruikt om een ​​Augmented Reality-ervaring voor kinderen in Oekraïne te ontwikkelen over de risico's van niet-ontplofte Russische munitie en mijnen.
Ment Kuiper.jpg

Ment Kuiper

Ment Kuiper is een ervaren marketing en communicatie professional. Afgelopen jaren heeft hij onder andere ondersteuning geleverd bij de risico- en crisiscommunicatie (samen met Frank Regtvoort via Novis Competence Center). Daarnaast is hij de bedenker en ontwikkelaar van NextCommunication bij opleider Lectric. Jaarlijks schrijft Ment een 'digital insights' trend document waarin de meest belangrijke ontwikkelingen voor het vakgebied worden beschreven. Op basis van praktische inzichten, voorbeelden en vertaling naar de eigen omgeving is hij een inspirerende docent, onder andere bij Van der Hilst. Met de inzichten kun je jezelf helpen om je eigen communicatiestrategie te evalueren. Voor SchaalX is hij verantwoordelijk voor de inhoud van de verschillende digitale programma’s, coacht en begeleidt de digital young professionals (die deel nemen aan dit programma) en verzorgt incompany programma's. Ment Kuiper is lid van het Logeion TrendTeam.

Atelier300c Amersfoort

Soesterweg 300c
3812 BH AMERSFOORT
Bekijk op Google Maps

Bereikbaarheid
Atelier300c is gelegen op het terrein “de Wagenwerkplaats” vlak achter station Amersfoort Centraal. Klik hier voor een plattegrond van het terrein.

Openbaar vervoer
Atelier300c bevindt zich op 8 minuten lopen vanaf station Amersfoort Centraal, neem uitgang Noordzijde. Wanneer je naar buiten loopt, ga je meteen linksaf. Volg de weg (links zie je de Rijtuigenloods), aan het einde rechtsaf en daarna naar links. Loop rechtdoor tussen de gebouwen door. Aan je linkerhand bevindt zich, tegenover het Centraal Ketelhuis, Atelier300c.

Auto en parkeren
Op het terrein “de Wagenwerkplaats” zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar en er is een laadpaal voor elektrische auto’s.

Prijzen

Niet-Leden
€ 250,00

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-Waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 125,00
Young Logeion: € 62,50
Niet-leden: € 250,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 20 februari 2023. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.