Logo Zoeken
Workshop Utrecht

Neuromarketing: van marketeer naar verleider - doelgroep young professionals

woensdag 23 november 2022 van 15:15 uur tot 18:00 uur

Locatie

Hogeschool Utrecht
Heidelberglaan 15
3584 CS Utrecht
Letty De Nijs workshop (900x635).png

Deze sessie is volgeboekt.  Aanmelden is niet meer mogelijk.

Mensen aanzetten om minder auto te rijden, het kopen van een boek of het openen van een e-mail? Om de ander op jouw verzoek in te laten gaan maakt de slimme communicatieprofessional gebruik van kennis over het brein. 

In deze Young Logeion X Babbage Company workshop geeft Letty de Nijs jou inzicht in neuromarketing en leer je hoe je anderen in kan laten gaan op jouw verzoeken. Door te begrijpen hoe ons brein werkt en welke aannames het maakt (biases), kun je jouw doelgroep continu prikkelen om de volgende stap te zetten.

Letty de Nijs is gespecialiseerd in neuro(gedrags)marketing en helpt organisaties om meer rendement uit hun marketing te halen. Door elk contactmoment te optimaliseren op basis van beschikbare data en met  kennis over onbewuste en beslissende brein.

Wat o.m. aan bod komt:
- De kracht van ons onbewuste: hoe werkt ons brein?
- Praktische tools om breinkennis toe te passen in communicatie
- Cases ter inspiratie

Je hebt na de workshop gegarandeerd een aantal ideeën opgedaan waarmee je direct aan de slag kunt met het opzetten of verbeteren van jouw grote en kleine verzoeken.

Wil je je alvast voorbereiden op deze sessie óf kennis maken met neuromarketing voor je je voor deze sessie aanmeld? Check dan Young Logeion 101 sessie over Neuromarketing door Letty de Nijs op de Young Logeion Academy. Hierin geeft zij kort en krachtig uitleg over de basis van neuromarketing.

Over de sprekers

Letty_de_Nijs_2022 200x200.png

Letty de Nijs

Letty de Nijs is gespecialiseerd in neuro(gedrags)marketing en helpt organisaties om meer rendement uit hun marketing te halen. Hoe? Door elk contactmoment te optimaliseren op basis van beschikbare data en haar kennis over onbewuste (beslissende) brein. Is er nog geen data of staat de marketing nog in de kinderschoenen? Dan zet ze met hetzelfde gemak een strategisch plan op.

Hogeschool Utrecht

Heidelberglaan 15
3584 CS UTRECHT
Bekijk op Google Maps

Kostenoverzicht:
Leden Young Logeion: € 15,00
Niet-leden Young professionals (onder 30 jaar): € 35,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 15 november 2022. 

Ben je nog geen lid ? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.