Logo Zoeken
Studiereis Exclusief voor leden

Young Logeion Studiereis naar Londen

Startdatum: donderdag 30 juni 2022
Studiereis-Londen-950x635.jpg

Young Logeion goes international again! Ga deze zomer met ons mee op reis naar… Londen!

Tijdens de Young Logeion Studiereis reizen we af naar Londen, waarbij we op bezoek gaan bij (internationale) bedrijven en de stad ontdekken. Een prachtige kans om meer te leren over het communicatievak, inspirerende bedrijven te bezoeken, te netwerken en natuurlijk heel veel plezier te beleven.

Binnenkort vind je hier meer informatie over het programma, aanmeldproces en de organisatie van de reis. Zorg er nu alvast voor dat je van 30 juni tot en met 3 juli mee kunt naar de Britse hoofdstad.

Toch al een idee krijgen van wat je kunt verwachten? Bekijk dan de aftermovies van de Young Logeion Studiereizen naar Dublin en Berlijn terug, waarbij organisaties als Heineken, Google en Fleishman Hillard werden bezocht.

Lijkt het jou leuk om mee te reizen naar Londen? Laat het dan weten via young@logeion.nl. We houden je dan per mail op de hoogte over de ins en outs van de reis. Ook als je vragen hebt kun je zo bij ons terecht. Volg Young Logeion ook op LinkedIn en Instagram om op de hoogte te blijven.

De dagen zijn als volgt verdeeld:

  • Dag 1 (donderdag 30 juni 2022): heenreis naar Londen
  • Dag 2 (vrijdag 1 juli 2022): bedrijfsbezoeken, programma volgt 
  • Dag 3 (zaterdag 2 juli 2022): Londen verkennen, programma volgt 
  • Dag 4 (zondag 3 juli 2022): terugreis

Kostenindicatie
Young Logeion: € 250,00

Op basis van heen- en terugreis en overnachtingen in het hostel. Exclusief eten en drinken.