Logo Zoeken
Vakimpuls Online

Hybride werken: jouw rol als communicatieprofessional

donderdag 21 april 2022 van 15:30 uur tot 17:00 uur
Hybride werken jouw rol als communicatieprofessional_705x220.jpg

Graag of niet: hybride werken is een van de belangrijkste ontwikkelingen in interne communicatie vandaag de dag. Dat vraagt om een andere visie op de rol van interne communicatie. De inzet van andere communicatievormen van de communicatiemix/kanaalstrategie én een nieuwe rol van jou als adviseur over interne communicatie. Huib Koeleman is vakexpert, docent en trainer op het gebied van interne communicatie. In deze online Vakimpuls brengt hij jou inspiratie en kennis én hij daagt je uit om je (nieuwe) rol op te pakken.

“Dit is het jaar dat we als communicatieadviseurs opnieuw kunnen definiëren wat interne communicatie kan toevoegen aan de (hybride) organisatie.” 

Graag of niet: hybride werken is een van de belangrijkste ontwikkelingen in interne communicatie vandaag de dag. Dat vraagt om een andere visie op de rol van interne communicatie. De inzet van andere communicatievormen van de communicatiemix/kanaalstrategie én een nieuwe rol van jou als adviseur over interne communicatie.

Huib Koeleman is vakexpert, docent en trainer op het gebied van interne communicatie. In deze online Vakimpuls brengt hij je inspiratie en kennis én hij daagt je uit om je (nieuwe) rol op te pakken.

Hybride werken is niet een extra thuiswerkdag, maar een andere manier van werken waarbij de thuisdag en de kantoordag een andere invulling krijgen. Thuiswerken is voor werk dat concentratie vergt, op kantoor werken is voor inspiratie en binding.

Dat vraagt niet alleen dat iedereen handig wordt bij de inzet van online communicatie- en samenwerkvormen. Echt hybride werken vraagt een andere vorm van leiderschap, duidelijke afspraken binnen teams en andere vormen van binding. Hybride werken heeft daarmee invloed op de inrichting van de interne communicatie.

Aan bod komen onder meer:
· Wat is hybride werken eigenlijk (all remote, hybride, kantoor);
· Welke soorten werk zijn er, wat kan online en wat kan beter op locatie;
· De rol van medewerkers, leidinggevenden, de organisatie;
· Gevolgen voor jouw visie op Interne Communicatie en jouw kanaalstrategie;
· Vormgeven van jouw rol als communicatieprofessional.

Deze online vakimpuls is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Van Der Hilst Communicatie.

Logo Van der Hilst.jpg

(deze sessie wordt niet opgenomen) 

Over de sprekers

LOGNW_Huib Koeleman_vierkant.jpg

Huib Koeleman

Huib is medeoprichter van Orange Otters Verandercommunicatie in Amsterdam en is specialist interne communicatie en verandering. Huib heeft diverse boeken en blogs op zijn naam staan, waaronder de standaardwerken ‘Interne Communicatie’ en ‘Interne communicatie bij verandering'. Hij houdt zich ook bezig met de vraag: hoe gaan we om met diversiteit en inclusie? Als docent én trainer deelt Huib zijn kennis en ervaring over interne communicatie bij Van der Hilst Communicatie. Huib is naast zijn werk voorzitter van Roze Filmdagen | Amsterdam LGBTQ Film Festival.

Prijzen

Niet-Leden
€ 39,00

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-Waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 19,50
Young Logeion: € 10,00
Niet-leden: € 39,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 13 april 2022. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.