Logo Zoeken
Workshop Online

Online tools bij hybride werken

maandag 10 oktober 2022 van 15:30 uur tot 17:00 uur
Online tools en hybride werken_705x220.jpg

We werken weer op kantoor en thuiswerken is niet meer verplicht. In veel gevallen gaan we dan hybride werken. Hoe zorg je er dan voor dat je in verbinding met elkaar blijft? Welke online tools helpen jouw organisatie bij de interne communicatie? En hoe richt je het in? In deze interactieve sessie i.s.m. Orange Otters leer je welke online hulpmiddelen je kunt inzetten bij hybride werken en hoe je die intern goed kunt introduceren.

We werken weer op kantoor en thuiswerken is niet meer verplicht. In veel gevallen gaan we dan hybride werken: sommige collega’s werken op kantoor, terwijl anderen dat (regelmatig) vanuit huis blijven doen.
Hoe zorg je er dan voor dat je in verbinding met elkaar blijft? Welke online tools helpen jouw organisatie bij jouw interne communicatie? En hoe richt je dat in?

In deze interactieve sessie i.s.m. Orange Otters leer je welke online hulpmiddelen je kunt inzetten bij hybride werken en hoe je die intern goed kunt introduceren. Roosmarijn Busch (Orange Otters) is communicatieverbeteraar en online specialist. Zij verkent graag nieuwe technologische mogelijkheden en zet deze in voor het verbeteren van interne communicatie en samenwerking. Lisa Kortekaas (Orange Otters) is communicatieadviseur met een passie voor organisatiecultuur en veranderkunde. Samen met medewerkers ontdekt zij hoe we de organisatiecultuur verbeteren.

Wat aan bod komt
Na een korte inleiding over wat hybride werken betekent voor interne communicatie, word je meegenomen in de online tools die je nodig hebt om hybride goed je werk te kunnen doen:

 • Basis op orde: hoe haal je meer uit MS Teams en Office365?
  • Overzicht mogelijkheden Microsoft 365
  • Onderbelichte tools uitgelicht: inzet Planner, Delve, Stream en OneNote
 • Online brainstormen:
  • Whiteboard in Zoom/ Teams versus Miro
  • Dialoog via Mentimeter (of Ahaslides of Vevox)
 • Ontmoeten en verbinden:
  • SpatialChat en online event tools zoals Airmeet of Remo
  • Nieuwe trend: well-being tools
 • Hoe bevorder je online verbinding met goede interactie?

Deze Online Vakimpuls is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Orange Otters.

CSC Orange otters

Over de sprekers

Lisa_LinkedIn.jpg

Lisa Kortekaas

Lisa Kortekaas is communicatieadviseur bij Orange Otters, met een passie voor organisatiecultuur en veranderkunde. Samen met medewerkers ontdekt zij hoe we de organisatiecultuur verbeteren.
Profielfoto_Roosmarijn.png

Roosmarijn Busch

Als communicatiewetenschapper met bijzondere interesse voor techniek verbindt Roosmarijn gebruikers, techniek en inhoud met elkaar. Zij verkent nieuwe technologische mogelijkheden en zet deze in voor het verbeteren van interne communicatie en samenwerking. In projecten brengt zij structuur en zorgt dat dingen gerealiseerd worden. Roosmarijn heeft veel ervaring in interne communicatie, online communicatie en social media. “In mijn vak is het belangrijk om op mensen af te stappen, vragen te stellen en ze te mobiliseren.”

Prijzen

Niet-Leden
€ 39,00

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-Waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 19,50
Young Logeion: € 10,00
Niet-leden: € 39,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 2 oktober  2022. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.