Logo Zoeken
Vakimpuls Online

De impact van digitale ontwikkelingen op het communicatievak

donderdag 17 maart 2022 van 16:00 uur tot 17:30 uur
Schaalx_705x220.jpg

Jaarlijks maakt marketingexpert Ment Kuiper (SchaalX en lid LogeionTrendTeam) een uitgebreid trendrapport over de digitale ontwikkelingen in het marketing vakgebied. In deze interactieve sessie leidt Ment je door de trends in het digitale landschap en laat jou proeven van aansprekende voorbeelden uit de marketing-praktijk. Samen maken we een vertaalslag naar het communicatievak: een inspirerende en vakinhoudelijke spannende exercitie. Wat kun je nu al doen met de digitale trends, zodat je straks niet achterop loopt?


Deze Online Vakimpuls is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met onze kennispartner SchaalX.


Jaarlijks maakt marketingexpert Ment Kuiper een uitgebreid trendrapport op basis van vele gesprekken en onderzoeken. Ment is manager programma’s en trainingen bij SchaalX en hij levert zijn inzichten in het Logeion TrendTeam. Rode draad in zijn expertise: digitale ontwikkelingen in het marketing vakgebied.

In deze interactieve sessie praat Ment je onder meer bij over de toepassing van hyperpersonalisatie, communicatieplatformen en block chain technologie. Toekomstmuziek voor jou als communicatieprofessional? Ment leidt je door de trends in het digitale landschap en laat je proeven van aansprekende voorbeelden uit de marketing-praktijk. Samen met Ment maken we een vertaalslag naar het communicatievak: een inspirerende en vakinhoudelijke spannende exercitie.

Natuurlijk ontvang je na afloop het jaarlijkse Digital Insights dat Ment namens SchaalX publiceert.

Aan bod komen onder meer:

  • wat is de rol van digitale media in het communicatievak?
  • welke digitale trends zijn voor jou als communicatieprofessional relevant om in te verdiepen?
  • wat is het belang van digitaal leiderschap en hoe laat je dat als communicatieprofessional zien binnen jouw organisatie?
  • tips en handvatten om in je dagelijkse praktijk mee aan de slag te gaan: wat kun je nu al doen met de digitale trends, zodat je straks niet achterop loopt?
  • volop ruimte voor vragen en discussie

Logo SchaalX_440x220

Over de sprekers

Ment Kuiper.jpg

Ment Kuiper

Ment Kuiper is een ervaren marketing en communicatie professional. Afgelopen jaren heeft hij onder andere ondersteuning geleverd bij de risico- en crisiscommunicatie (samen met Frank Regtvoort via Novis Competence Center). Daarnaast is hij de bedenker en ontwikkelaar van NextCommunication bij opleider Lectric. Jaarlijks schrijft Ment een 'digital insights' trend document waarin de meest belangrijke ontwikkelingen voor het vakgebied worden beschreven. Op basis van praktische inzichten, voorbeelden en vertaling naar de eigen omgeving is hij een inspirerende docent, onder andere bij Van der Hilst. Met de inzichten kun je jezelf helpen om je eigen communicatiestrategie te evalueren. Voor SchaalX is hij verantwoordelijk voor de inhoud van de verschillende digitale programma’s, coacht en begeleidt de digital young professionals (die deel nemen aan dit programma) en verzorgt incompany programma's. Ment Kuiper is lid van het Logeion TrendTeam.

Prijzen

Niet-Leden
€ 39,00

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-Waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 19,50
Young Logeion: € 10,00
Niet-leden: € 39,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 9 maart 2022. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.