Logo Zoeken
Workshop Amsterdam

Ontdek de kracht van een coachende adviesstijl (wegens succes herhaald)

donderdag 22 september 2022 van 13:45 uur tot 18:00 uur

Locatie

Aristo Amsterdam
Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam
Toon locatie
Vd-Hilst_Logeion_950x635.jpg

Deze praktische middag-workshop is een initiatief van Logeion in nauwe samenwerking met Van der Hilst Communicatie. De workshop richt zich op het (verder) ontwikkelen van coachende adviesvaardigheden.

Programma
13.30-14.00 uur: Inloop en registratie
14.00-17.30 uur: Workshop (tussentijds pauze)
17.30-18.00 uur: Drankje en napraten

Communicatieprofessionals zijn op veel manieren bezig het communicatief vermogen van anderen te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door trainingen te geven, workshops te organiseren, toolkits te maken etc. En ook door meer coachend te adviseren. Dat wil zeggen: de ander begeleiden, helpen en ruimte geven om zich te ontwikkelen in een bepaalde vaardigheid. Wil jij je repertoire aan coachende adviesstijlen uitbreiden? Wil je weten welke coachende vaardigheden je al makkelijk afgaan en waar je nog winst kunt boeken? Dan is deze praktische workshop over coachend adviseren echt iets voor jou! 

Wat komt er aan bod? 
In deze workshop krijg je zicht op de belangrijkste tools om de coachende adviesstijl succesvol toe te passen. Zoals: 

  • de fasen waarin een gedragsverandering / ontwikkeling plaatsvindt en wat jou als coachend adviseur in elke fase te doen staat; 
  • hoe je je coachende rol vorm kunt geven door gebruik te maken van gesprekstechnieken die de ontwikkeling van anderen in gang zet; 
  • hoe je coaching doelgericht en gestructureerd aan kunt pakken.

De werkwijze 
Natuurlijk krijg je essentiële theorie aangereikt. Do’s en dont’s vanuit de praktijk. Tevens oefen je in deze workshop de coachende adviesstijl en ervaar je zelf hoe het is om op een coachende manier geholpen te worden met een vraagstuk.

De workshop wordt verzorgd door Edi van Gelder en Inge van Voornveld, beiden als senior communicatietrainer verbonden aan Van der Hilst Communicatie. 

Onze partner:  

Over de sprekers

Edi van Gelder 200x200.jpg

Edi van Gelder

Edi van Gelder werkt ruim 10 jaar als trainer en trainingsacteur. Na de theateropleiding heeft hij gewerkt binnen het theater als marketeer om vervolgens de overstap te maken naar de overheid als communicatieadviseur. Na 12,5 jaar overheidsdienst ging hij verder als zelfstandige. Edi geeft veel trainingen persoonlijke effectiviteit voor Van der Hilst communicatie.
foto Inge van Voornveld vierkant.jpg

Inge van Voornveld

Inge van Voornveld werkt ruim 20 jaar als trainer en trainingsacteur. Haar favoriete doelgroep is communicatie adviseurs, de voornaamste opdrachtgever van der Hilst. Op het brede vlak van professionele communicatie helpt ze mensen zich nieuw gedrag eigen te maken. Zo levert zijn haar bijdrage aan effectiviteit en plezier op de werkvloer.

Prijzen

Niet-Leden
€ 185,00

Let op: voor deze bijeenkomst is de Logeion-waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: 95,00
Young Logeion: € 47,50
Niet-leden: € 185,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 14 september 2022.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.