Logo Zoeken
Workshop Amersfoort

Doelgericht ontwerpen van effectieve bijeenkomsten (wegens succes herhaald)

dinsdag 5 april 2022 van 13:30 uur tot 18:00 uur

Locatie

Atelier300c Amersfoort
Soesterweg 300c
3812 BH Amersfoort
Puzzel_landscape.jpg

Als communicatieprofessional of -afdeling krijg je regelmatig de opdracht om een inspirerende bijeenkomst te organiseren. Events zijn een tijdrovend en kostbaar communicatiemiddel en vragen veel kennis en inlevingsvermogen van jou als communicatie-expert. Nicoline van Straten, live communicatiestrateeg en directeur van Livehouse, neemt je tijdens deze praktische workshop mee in de zoektocht naar het hoogst haalbare rendement.

Deze workshop wordt op locatie gegeven! Logeion en Atelier300c volgen daarbij de richtlijnen en adviezen voor veilig samenkomen van RIVM, GGD en de regering.

(Let op: deze workshop wordt ook aangeboden op donderdag 6 oktober 2022)


Live communicatie: hoe zet je het in? Wat levert het op? Als communicatieprofessional of -afdeling krijg je regelmatig de opdracht om een inspirerende bijeenkomst te organiseren. Events zijn een tijdrovend en kostbaar communicatiemiddel en vragen veel kennis en inlevingsvermogen van jou als communicatie-expert. Nicoline van Straten, live communicatiestrateeg en directeur van Livehouse, neemt je tijdens deze praktische workshop mee in de zoektocht naar het hoogst haalbare rendement.

Welke vorm past het best bij welke doelstelling? Hoe betrek je je doelgroep voorafgaand aan en tijdens de bijeenkomst? Hoe zorg je dat je communicatiedoelstellingen worden behaald én behouden? Welke creatieve aanvliegroutes zijn nodig voor een succesvolle bijeenkomst? Hoe realiseer je veel impact met een beperkt budget?

Nicoline van Straten geeft in deze workshop veel voorbeelden en tips & tricks voor het succesvol organiseren van events. Daarbij legt ze accenten op:
- het formuleren van een heldere boodschap;
- actief participerende gasten/deelnemers;
- een blijvend resultaat.

Over de sprekers

nicoline van straten.jpg

Nicoline van Straten

Nicoline van Straten is strateeg, sparringpartner en trendsetter op het gebied van live communicatie. Zij positioneert en organiseert sinds ruim twintig jaar creatieve, spraakmakende en effectieve evenementen voor de top-100 van Nederlandse bedrijven en overheidsinstellingen. Daarbij maakt ze gebruik van co(ach)creatie. Nicoline van Straten is mede-eigenaar van Livehouse, bureau voor strategie, communicatie & events en van LiveLAB, bureau voor pakkende videodecors. Zij deelt bovendien haar kennis en ervaring in trainingen, workshops en publicaties.

Atelier300c Amersfoort

Soesterweg 300c
3812 BH AMERSFOORT
Bekijk op Google Maps

Bereikbaarheid
Atelier300c is gelegen op het terrein “de Wagenwerkplaats” nabij station Amersfoort Centraal. Klik hier voor een gedetailleerde routebeschrijving met openbaar vervoer of auto.

Openbaar vervoer
Atelier300c bevindt zich op 8 minuten lopen vanaf station Amersfoort Centraal. 

Auto en parkeren
Op het terrein “de Wagenwerkplaats” zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar; er is een laadpaal voor elektrische auto’s.

Voor deze bijeenkomst is de Logeion-waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: 75,00 
Young Logeion: € 37,50
Niet-leden: € 150,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 28 maart 2022.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.