Logo Zoeken
Online

Gebruik je stem! - Pacelle van Goethem

donderdag 30 september 2021 van 16:00 uur tot 17:15 uur
Gebruik je stem_705x220.jpg

Rond stemgebruik bestaan de mythes: ‘Je klinkt zoals je bent’ en ‘je praat nou eenmaal zoals je praat’. Weinig mensen staan stil bij de invloed die onze stem heeft. Het goede nieuws: je kunt alles met je stem, bovendien kosteloos en altijd bij je. 

Leer de feiten en fijne tips van Pacelle van Goethem, gedragswetenschapper en overtuigexpert bij True Persuasion. We gaan samen met haar op zoek naar inzichten en praktische toepassingen. Alles geïllustreerd met video/audiofragmenten, verbluffende inkijkjes en hilarisch doeltreffende tips.

"Ben jij lid van Logeion en wil je alles weten over de sociologie van de stem en hoe je daar effectief gebruik van maakt in jouw communicatiestrategie en -advies? Meld je dan meteen aan en mis het niet! Ik nodig je uit voor mijn online STEM-masterclass op 30 september. In een uur ben je bij. Het goede nieuws: je kunt alles met je stem, kosteloos en altijd bij je." - Pacelle van Goethem, Nederlands meest gevraagde spreker en autoriteit op het gebied van overtuigen, stem en invloed 

Het succes van Mark Rutte, Eva Jinek en Ed Sheeran. Het gezag van Ivo Opstelten en Margaret Thatcher. Het opvallende van Marc-Marie Huijbregts en Francis van Broekhuizen. Het vertrouwde van Ilse de Lange en Klaas Dijkhoff. Onze stem bepaalt hoe we overkomen. Al zit ons pak goed en zeggen we verstandige dingen, de toon bepaalt de muziek. Onweerstaanbaar worden, verleiden en serieus genomen worden: het kan met je stem.

Een onweerstaanbare stem?
Rond stemgebruik bestaan de mythes: ‘Je klinkt zoals je bent’ en ‘je praat nou eenmaal zoals je praat’. Weinig mensen staan stil bij de invloed die onze stem heeft. De stemsociologie doet onderzoek naar de invloed van onze stem, adem en articulatie. Leer de feiten en ontvang de fijne tips van Pacelle, stemsocioloog.

Pacelle van Goethem, gedragswetenschapper en overtuigexpert bij True Persuasion, neemt je in deze Masterclass@home mee in de stemsociologie en beïnvloedingspsychologie. 

Vragen die aan bod komen:

  • Hoe werken stem, adem, articulatie? Over stemfysiologie.
  • Welk effect hebben stem, adem en articulatie in communicatie, imago en opiniëring?
  • Wat betekent dit voor de invloed voor jouw bestuurder, manager of cliënt?
  • Hoe kan iemand onweerstaanbaar klinken?

Inzicht en zelf aan de slag
We gaan samen met Pacelle op zoek naar inzichten en praktische toepassingen. Alles geïllustreerd met video/audiofragmenten, verbluffende inkijkjes en hilarisch doeltreffende tips.

(deze sessie wordt niet opgenomen)


Optionele literatuur 
Macht aan de aardige mens, Shortcuts naar overtuigingskracht van Pacelle van Goethem kun je optioneel bestellen bij Managementboek.

cover macht aan de aardige mens


Over de sprekers

Pacelle van Goethem_200x200.jpg

Pacelle van Goethem

Pacelle van Goethem geldt als Nederlands bekendste overtuigexpert. Ze is internationale keynote spreker. Ze adviseert en coacht de top van politiek en organisaties in overtuigen. Niet alleen voor Gandhi en de Obama’s: leiderschap, carrière, imago en zichtbaarheid, maar ook verandering en dwarse ideeën vragen om maximaal charisma. Met haar methode kun je overtuigen, persoonlijk of met je organisatie. Pacelle is Spraak, Taal- & Stempatholoog (en Stempsycholoog), specialiseerde zich bij Psychologie en Communicatiewetenschappen en werkte mee aan onderzoek van de Radboud Universiteit Nijmegen en het UMC Groningen. Ze ontdekte de spectaculaire samenhang tussen overtuigen en ontspanning en ontwikkelde de Methode voor overtuigen. Als Stempsycholoog leert ze ook hoe je invloed krijgt met je stem. Haar boek IJs verkopen aan Eskimo’s geldt als het Nederlandse standaardwerk over overtuigen en is inmiddels de 24ste druk. Luisterboek De Psychologie van Overtuigen is het best beluisterde managementboek van Business Contact op Storytel en net is uit True Persuasion, The Logic of Charisma.

Deze Masterclass@home is exclusief voor Logeion-leden.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 65,00
Young Logeion: € 32,50

Let op: voor deze bijeenkomst is de Logeion-waardebon niet geldig.

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 22 september 2021. 

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.