Logo Zoeken
Webinar Online

Young Logeion Communicatie Pubquiz

donderdag 8 juli 2021 van 20:00 uur tot 21:15 uur
YL Pubquiz cover-01.jpg

Denk jij alles te weten over communicatie? Dan is de Young Logeion Communicatie Pubquiz echt iets voor jou! Tijdens deze pubquiz zullen bestuursleden van Young Logeion de deelnemers toetsen op hun kennis over het brede vakgebied.

Denk jij alles te weten over communicatie? Dan is de Young Logeion Communicatie Pubquiz echt iets voor jou! Tijdens deze online pubquiz zullen bestuursleden van Young Logeion de deelnemers toetsen op hun kennis over het brede vakgebied.

De pubquiz wordt via Zoom georganiseerd en bestaat uit meerdere rondes met elk een specifiek communicatiethema. Rondes over ‘merken in de media’ en ‘coronacommunicatie’ zullen niet achterwege blijven. Uiteraard is er voor de winnaars een bijpassend prijzenpakket samengesteld.

De presentatie is in handen van: Marjolein Snellink (communicatieadviseur Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek en voorzitter Young Logeion), Julia de Vries (communicatieadviseur Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging & sponsormanager bij Young Logeion) en Joachim Miedema (communicatieadviseur Team F/Freelance communicatieadviseur & programmacoördinator bij Young Logeion).

De pubquiz is gratis en toegankelijk voor Logeion-leden en niet-leden. Je kan zowel individueel als in teamverband meedoen (doe je mee als team, dan hoeft maar één persoon zich aan te melden). Meld je snel aan en wie weet sleep jij de prijzen en eeuwige roem binnen!

Over de sprekers

Joachim-Miedema-220x220.jpg

Joachim Miedema

Joachim Miedema (Communicatieadviseur Team F/Freelance communicatieadviseur & programmacoördinator bij Young Logeion.
Foto - Julia de Vries (002).jpg

Julia de Vries

Julia de Vries is sinds 2019 werkzaam als communicatieadviseur bij de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging. Dit jaar is zij gestart als bestuurslid bij Young Logeion. Zij heeft sponsoring in haar portefeuille, hiermee wil Young Logeion het partnernetwerk verder vergroten.
marjolein+snellink+705x220.jpg

Marjolein Snellink

Marjolein is communicatieadviseur NWO (Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek) en voorzitter Young Logeion.

Prijzen

Niet-Leden
Gratis

Kostenoverzicht:
Leden: €  0,00
Logeion Young Professionals: € 0,00
Niet-leden: € 0,00