Logo Zoeken
Online

Communicatie 2.0: Datagedreven content - Paul Gremmen & Maarten Ros

dinsdag 19 januari 2021 van 16:00 uur tot 17:15 uur
705x220 met stippels.jpg

Hoe krijgt communicatie meer impact? Door handig gebruik te maken van datagedreven content. Is dat moeilijk? Nee! Maak je daarmee het verschil? Ja! Hoe? Dat ontdek je tijdens dit Power Webinar.

Hoe krijgt communicatie meer impact? Door handig gebruik te maken van datagedreven content.

Is dat moeilijk? Nee! Maak je daarmee het verschil? Ja!

Hoe? Dat ontdek je tijdens dit Power Webinar.

In de praktijk maken we als communicatieprofessionals vaak nog te weinig gebruik van data. Daarmee laten we enorme kansen liggen.

In een korte en krachtige sessie laten we je zien hoe jij data kunt gebruiken. En wat dat doet voor jou als communicatiespecialist. Paul Gremmen, strateeg bij Contenture, legt dit uit aan de hand van praktische inzichten, how-to’s en voorbeeldcases.

Je leert:

  • Waarom datagedreven communicatie zo effectief is
  • Welke data je nodig hebt om je doelen te bereiken
  • Hoe je deze data gebruikt in je strategie, advies en creatie
  • Case RIVM: hoe smart content bijdraagt aan de stijgende vaccinatiegraad in Nederland

Na de lezing zorgt moderator Maarten Ros (head of business van Contenture) dat er volop ruimte is om je vragen te stellen. Na dit power webinar kun je het direct toepassen in je eigen organisatie.

Meer over datagedreven werken en de aanpak van Contenture lees je in het interview wat het communicatievakblad C had met Paul Gremmen, strateeg bij Contenture. Dit webinar is een samenwerking met Contenture.

Over de sprekers

HV5_7270cgsfbw.jpg

Maarten Ros

Maarten adviseert directies en managers over de inzet van data bij communicatievraagstukken. Hij ziet nog te veel ‘zender gedreven’ communicatie in plaats van ‘ontvanger gericht’. En dat maakt veel communicatie onnodig ineffectief. ‘De digitale transformatie heeft ons smart phones en social media gebracht maar de belangrijkste winst moeten we nog boeken: die op de inhoud!’

Prijzen

Niet-Leden
€ 35,00

Kostenoverzicht:
Leden: € 17,50
Logeion Young Professionals: € 10,00
Niet-leden: € 35,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 11 januari 2021. Voor het webinar is de Logeion-waardebon geldig.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.