Logo Zoeken
Webinar Online

How about TikTok? - Wineke Cramer & Jochem Rotteveel

maandag 30 november 2020 van 19:00 uur tot 20:30 uur
lanscape 705 220.jpg

Denk jij dat TikTok alleen geschikt is voor generatie Z? Think again. Sinds de eerste lockdown is de Nederlandse gebruikersgroep gestegen tot 4,5 miljoen. Het sociale medium, waar creativiteit centraal staat, genereert een gemiddelde engagement rate waar andere media alleen van kunnen dromen. Op dit moment wordt TikTok zes tot acht keer per dag geopend en spenderen TikTokkers bijna een uur per dag op dit kanaal. Benieuwd hoe het algoritme werkt en of het interessant kan zijn voor jouw organisatie? Woon het Webinar bij op 30 november 2020!

Het webinar wordt georganiseerd in samenwerking met Platform Communicatie Rotterdam.

Het webinar wordt georganiseerd in samenwerking met Platform Communicatie Rotterdam.

Denk jij dat TikTok alleen geschikt is voor generatie Z? Think again. Sinds de eerste lockdown is de Nederlandse gebruikersgroep gestegen tot 4,5 miljoen. Het sociale medium, waar creativiteit centraal staat, genereert een gemiddelde engagement rate waar andere media alleen van kunnen dromen.

Op dit moment wordt TikTok gebruikers zes tot acht keer per dag geopend en spenderen TikTokkers bijna een uur per dag op dit kanaal.

Wat is het mechanisme achter het platform? Wanneer gaat iets viral? Wie bereik je ermee en niet onbelangrijk: welke resultaten behaal je als bedrijf op TikTok? Benieuwd hoe het algoritme werkt en of het interessant kan zijn voor jouw organisatie?

Communicatiebureau Weber Shandwick neemt je mee in de wondere wereld van TikTok.


Over de sprekers

Jochem 200 200.jpg

Jochem Rotteveel

Jochem Rotteveel is Managing Director Consumer Marketing met Hafida Abahai en Head of Design Studio bij Weber Shandwick Nederland. Rotteveel heeft een universitaire graad in Communicatiekunde en een master aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten. Jochem is een zeer ervaren mediatrainer. Hij weet daarnaast precies welke proposities het beste aansluiten op welke doelgroepen en kan een sterke rationale omzetten in creatieve ideeën.
Wineke 200 200.jpg

Wineke Cramer

Wineke is Senior Associate Content & Community Management bij Weber Shandwick Nederland sinds 2017. Ze heeft een brede ervaring in communicatie en PR met een expertise in online en sociale media. Wineke is actief op verschillende B2C accounts als contentmanager op verschillende paid, owned en earned kanalen. Samen met haar collega’s adviseert zij klanten op het gebied van social en digital strategieën en de inzet van verschillende sociale media. Daarnaast ondersteunt ze een breder team met data & insights. Ze is een creatieve denker die influencersamenwerkingen, social media platforms en websites managet en ze verzamelt en analyseert de bijbehorende data om tactische datarapportages aan te leveren aan haar klanten. Met de vertaalslag van ruwe data naar tekstuele conclusies maakt zij resultaten van campagnes inzichtelijk. Wineke werkt op dit moment voor verschillende consumentenmerken zoals Schär, Upfield, GSK en Sony Pictures Home Entertainment.

Prijzen

Niet-Leden
€ 30,00
Relatie Webershandwick
€ 15,00

Voor het webinar is de Logeion-waardebon geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: € 15,00
Logeion Young Professionals: € 10,00
Niet-leden: € 30,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 22 november

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.