Logo Zoeken
Online

Communicatieverkiezingen 2020

dinsdag 16 juni 2020 van 12:00 uur tot 13:00 uur
Communicatieverkiezingen (show) 705x220.jpg

Pauline de Wilde presenteert op 16 juni van 12.00 tot 13.00 uur de talkshow Communicatieverkiezingen 2020. En maakt de winnaars van de Communicatieman/vrouw en het CommunicatieTalent van 2020 bekend. Daarnaast gaat Pauline tijdens deze live show met Bartho Boer, Chief Corporate Communications & CSR bij KPN, en Anja Sinnema, Hoofd corporate communicatie bij Politie Nederland in gesprek over communicatie, vertrouwen en gedrag. En hebben we het over de uitdagingen op het vlak van interne- en externe communicatie en leiderschap bij KPN en de Politie. Want hoe zorg je met communicatie in deze tijd voor vertrouwen in de organisatie? Hoe stimuleer je het juiste gedrag, van burger, consument en je eigen medewerkers?

Pauline de Wilde presenteert op 16 juni de talkshow Communicatieverkiezingen 2020. En maakt de winnaars van de Communicatieman/vrouw en het CommunicatieTalent van 2020 bekend. Daarnaast gaat Pauline tijdens deze live show met Bartho Boer, Chief Corporate Communications & CSR bij KPN, en Anja Sinnema, Hoofd corporate communicatie bij Politie Nederland in gesprek over communicatie, vertrouwen en gedrag. En hebben we het over de uitdagingen op het vlak van interne- en externe communicatie en leiderschap bij KPN en de Politie. Want hoe zorg je met communicatie in deze tijd voor vertrouwen in de organisatie? Hoe stimuleer je het juiste gedrag, van burger, consument en je eigen medewerkers?

Kijk op 16 juni tijdens jouw lunchpauze live mee van 12:00 – 13:00 uur naar de bekendmaking van de winnaars van de Communicatieverkiezingen én volg een bijzonder gesprek tussen Anja Sinnema en Bartho Boer onder leiding van Pauline de Wilde. Schrijf je in om deze talkshow niet te missen.

Van 1 tot en met 12 juni kan je stemmen op een van de finalisten. Meer informatie vind je hier.

Over de sprekers

Anja Sinnema_200x200.jpg

Anja Sinnema

Anja Sinnema belandde na de preventiecampagnes van Volksgezondheid in de wereld van de infrastructuur van Verkeer en waterstaat. Stapte van de parlementaire enquête Bijlmerramp door naar de parlementaire enquête naar de bouwwereld. Ze werkte mee aan landelijke campagnes, zoals de BOB campagne en van AnaarBeter. Ze ging vervolgens aan de slag bij Rijkswaterstaat, eerst in de regio, daarna als hoofd communicatie landelijk. Momenteel werkt Anja bij de politie, eerst als hoofd van het team woordvoerders, nu team corporate communicatie.
Bartho Boer.jpg

Bartho Boer

Bartho Boer is net begonnen als Chief Corporate Communications & CSR bij KPN. Daarvoor was hij ruim vijf jaar Directeur Communicatie & Corporate Affairs bij NS, en werkte hij onder meer als hoofd Bestuursvoorlichting bij de gemeente Amsterdam voor burgemeester Cohen en Van der Laan. Bartho was onder meer voorzitter van de Adviesraad APV van Logeion, gaf colleges Strategische Communicatie aan Nyenrode en schreef de afgelopen 7 jaar columns voor Communicatie Magazine en vakblad C.
Pauline de Wilde_200x200.jpg

Pauline de Wilde

Pauline de Wilde is (online) dagvoorzitter en presentatrice bij RTLZ en RTL4 en presenteert de Communicatieverkiezingen 2021 op 21 juni.

Prijzen

Niet-Leden
Gratis

Deelname aan de talkshow Communicatieverkiezingen 2020 is kosteloos.