Over IC-Eyeopeners XXL

IC-Eyeopeners XXL

Interne communicatie in het groot

Deze speciale bijeenkomst wil geen communicatieprofessional missen: een dag vol interne communicatie eyeopeners. Logeion organiseerde de afgelopen jaren al diverse Eyeopeners, maar dit jaar pakken we groot uit: Logeion en Involve nodigen je uit voor een XXL variant van een hele dag. In het ochtendprogramma gaat het over verandercommunicatie. ’s Middags deelt Involve, vanwege haar 20 jarig jubileum, de nieuwste inzichten in interne communicatie. En natuurlijk gaan praktijk en theorie hand in hand door mooie cases en interessante workshops.

De directeur op de zeepkist. Wat volgt is een vlammend betoog over het nut van een reorganisatie. En hoe medewerkers moeten veranderen en anders gaan werken. En dan? Dan komt de interne communicatie-professional in beeld. Die wordt gevraagd over de verandering te communiceren. Of beter: de verandering te begeleiden en/of vorm te geven. Hoe zou jij dit aanpakken? En wat is jouw rol als interne communicatie-professional bij zo’n verandering?

Ochtendprogramma onder regie van Logeion
De rol van de IC professional is de rode draad van het ochtendprogramma. Onder leiding van dagvoorzitter Ward de Moor presenteren Erlijn Mulder (gemeente Utrecht) en Lonneke Aanraad (Achmea) twee grote verandercases. Vervolgens laten Erik Reijnders, Guido Rijnja, Ilse van Ravenstein en Monica Wigman op interactieve wijze hun eigen licht schijnen op de twee praktijkcases. De rol van de interne communicatie-professional in verandercommunicatie staat centraal.

Middagprogramma onder regie van Involve
’s Middags deelt Involve de nieuwste inzichten in interne communicatie. In verschillende groepen licht Involve “interne communicatie in de breedte” toe. Ilse van Ravenstein zal ’s middags drie grote opdrachtgevers van Involve interviewen, Ellen van den Haak begeleidt je in het adviseren met impact, Eric Smilde vertelt over accountability en interne communicatie; hoe kun je interne communicatie-bijdragen bewijzen? Mascha Weijers leert je in haar workshop hoe je je opdrachtgevers kunt helpen bij het voeren van effectievere gesprekken. Of ga in gesprek met vakgenoten over jouw communicatievraagstukken!

Ben je enthousiast geraakt voor het ochtendprogramma, middagprogramma of wil je de hele dag komen? Meld je nu aan en stel je eigen IC-Eyeopeners programma samen!

Managementboek is samenwerkingspartner van Logeion. Managementboek heeft een selectie gemaakt van relevante boeken die jou verder kunnen helpen. Al deze boeken zijn te koop bij de stand van Managementboek tijdens deze dag (of online) .

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Kostenoverzicht:
Leden: 65,00 per dagdeel
Niet-leden: € 120,00 per dagdeel
Logeion Young Professionals: € 32,50 per dagdeel

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 22 oktober 2014.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.