Sprekers bij Zomertreffen 2014

Zomertreffen 2014

Over de sprekers

 1. Eduard van Holst Pellekaan

  Eduard van Holst Pellekaan

  Eduard van Holst Pellekaan (Bussum,1962) is journalist en communicatieadviseur bij De Nieuwe Poort - cultureel centrum sinds september 2013 midden op de Zuidas dat een mix biedt van zingevende programma’s, bar-restaurant en werkplekken. Daarnaast is De Nieuwe Poort een broedplaats voor social enterprises. Hiervoor was Van Holst Pellekaan hoofdredacteur van o.a. Volzin, magazine voor zinvol leven, en HP/De Tijd. Van 2005 tot 2007 was hij communicatieadviseur bij Sabel Communicatie.
 2. Kirsten van den Hul

  Kirsten van den Hul

  Kirsten van den Hul (Deventer, 1976) is oprichter van The Change Agent en werkt als moderator/dagvoorzitter en onafhankelijk veranderadviseur voor opdrachtgevers als NOS, Nike, Ministerie van OCW en Gemeente Amsterdam. Kirsten is Oost-Europadeskundige en Arabist, columnist voor het AD en Hello Zuidas Magazine en werd in 2011 benoemd tot Vrouwenvertegenwoordiger bij de Verenigde Naties. In 2013 verscheen haar boek (S)hevolution, de eeuw van de vrouw bij Uitgeverij Atlas Contact en won ze de Joke Smit Prijs. Haar motto: "Without change no butterflies".
 3. Olivier Otten

  Olivier Otten

  Olivier Otten (Haarlem, 1970) is sinds december 2011 directeur van Hello Zuidas. Deze gebiedsmanagementorganisatie werkt aan de levendigheid, bereikbaarheid, publieke ruimte en duurzame ontwikkeling van Zuidas. Olivier was hieraan voorafgaand sinds 2006 verantwoordelijk voor WTC Amsterdam Business Club. Vanaf 2009 ging hij ook werken als programma directeur bij Amsterdam Bright City en stond met de Vrije Universiteit aan de wieg van programma's over filosofie, literatuur, film en muziek op de Zuidas. Olivier begon zijn loopbaan als communicatiestrateeg voor Saatchi & Saatchi en FHV BBDO. Hij studeerde Bedrijfskunde in Oxford, Groningen en Barcelona.
 4. Robert Dijckmeester

  Robert Dijckmeester

  Robert Dijckmeester (’s Gravenhage, 1953) is sinds 1998 lid van het directieteam van Dienst Zuidas. Eerst als commercieel directeur en sinds 2009 als adjunct directeur met de portefeuilles gronduitgifte, duurzaamheid, cultuur en vastgoedprogrammering. Robert studeerde Sociale Geografie en Planologie en werkt sinds 1981 voor de gemeente Amsterdam. Hij beschouwt het werken aan de ontwikkeling van Zuidas als de mooiste baan van zijn leven.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Kostenoverzicht:
Gratis, en alleen voor leden toegankelijk

Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 3 augustus 2014. Daarna zijn we genoodzaakt om € 35,00 (excl. BTW) in rekening te brengen.

Deel met anderen