Over Zomertreffen 2014

Zomertreffen 2014

Laat je verrassen op Zuidas

Deze bijeenkomst is alleen voor Logeion-leden. Log in op Mijn Logeion om je aan te melden.

Ook deze zomer organiseren het CommunicatieForum van de gemeente Amsterdam, Welcom en Logeion het Zomertreffen

Deze zomer treffen we elkaar op Zuidas, voor de achtste editie van het Zomertreffen. Zuidas is in de beeldvorming van velen nog steeds een zakencentrum met hoge gebouwen en mannen in pak. Wat maar weinigen weten is dat de duurste grond van Amsterdam ook gebruikt wordt voor groene initiatieven, zingeving en community-vorming.

Hoe gaat Zuidas om met die verschillende beelden? Hoe betrek je de directe omgeving, en hoe verbind je al die verschillende initiatieven? En kun je die gebruiken tijdens alle bouwwerkzaamheden van zowel nieuwe kantoren, woningen als project Zuidasdok?

Tijdens deze middag komen drie spelers aan het woord. Robert Dijckmeester (adjunct directeur Zuidas) licht zijn kijk op Zuidas toe, Olivier Otten (directeur Hello Zuidas) praat je bij over verbindende samenwerkingsverbanden tussen de verschillende partijen die gevestigd zijn op Zuidas en Eduard van Holst Pellekaan (communicatieadviseur De Nieuwe Poort) brengt zingeving op Zuidas onder de aandacht. Kirsten van den Hul zal deze middag optreden als moderator.

We sluiten af met een borrel, waar je nog even kunt napraten onder het genot van een hapje en eendrankje.

Er is voorafgaand aan het programma tijd om deel te nemen aan een rondleiding door het Zuidas gebied. Deze rondleiding begint om 13:30 uur.  Voor de rondleiding is er plek voor 10 deelnemers per organiserende partij. Wil je hier aan meedoen? Stuur dan een mailtje naar info@logeion.nl.

Schrijf je snel in want er is op het Zomertreffen maar plek voor 33 Logeion-leden!

Graag tot 6 augustus in Amsterdam!

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Kostenoverzicht:
Gratis, en alleen voor leden toegankelijk

Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 3 augustus 2014. Daarna zijn we genoodzaakt om € 35,00 (excl. BTW) in rekening te brengen.

Deel met anderen