Over Humor & Communicatie - Boom Chicago

Humor & Communicatie - Boom Chicago

Humor? Een onderbelicht communicatie-instrument in de spotlights!

Een uniek innovatief programma-op-maat van Boom Chicago i.s.m. gemeente Amsterdam. Met bijdragen van Bart Veilbrief (Gemeente Amsterdam), Sebas van der Sangen (Gemeente Amsterdam) en Christian Burgers (Logeion-leerstoel Strategische Communicatie, Universiteit van Amsterdam). 

Ken je dat gevoel dat je je communicatie nog sterker en effectiever kunt maken en niet goed meer weet hoe dat te doen? Daar kun je verandering in aanbrengen. Ontdek hoe humor een rol kan spelen in effectieve en impactvolle communicatie. Humor helpt om met weerstand tegen vernieuwing om te gaan, het creëert draagvlak voor verandering en zorgt ervoor dat informatie beter beklijft. Samen met de communicatieafdeling van de gemeente Amsterdam en de creatieve theatermakers van Boom Chicago organiseert Logeion een unieke en innovatieve bijeenkomst in het Boom Chicago Theater aan de Rozengracht in Amsterdam.

Onze bijzonder hoogleraar Christian Burgers trapt de middag af met een korte inleiding waarin hij dieper ingaat op de rol van humor in communicatie. Daarna is het de beurt aan Bart Veilbrief en Sebas van der Sangen van de gemeente Amsterdam. Humor is de rode draad: aan de hand van talloze voorbeelden uit de Amsterdamse praktijk laten zij zien waar hun communicatie-inspanningen goed gingen en ook waar deze uit de bocht vlogen. Na deze cases van onze collega’s uit Amsterdam zetten we ons schrap voor een op maat gemaakt programma van Boom Chicago.

Speciaal voor Logeion schrijven zij een uniek programma: een mix van op maat gemaakte inhoud met op improvisatietheater gebaseerde oefeningen die we in tweetallen of trio’s in de zaal uitvoeren. Natuurlijk zal de “roast” tijdens deze middag niet ontbreken. Ons wordt een hilarische spiegel voorgehouden over ons vak, waarin de junior communicatie-adviseur, de ZZP-er, de bureaudirecteur, de senior adviseur en de leidinggevende voorbij komen. En allemaal met hun eigenaardigheden. In hun afsluiting delen ze tips en adviezen om humor nog beter in te zetten in ons vak en om onze effectiviteit en toegevoegde waarde te vergroten.

Boom Chicago is een creatieve organisatie die innovatieve comedyshows, op maat gemaakte programma’s en content maakt voor interne en externe campagnes en events. Boom Chicago introduceerde meer dan 25 jaar geleden het improvisatietheater in Nederland bij het grote publiek en maakte sindsdien meer dan een miljoen mensen aan het lachen.

Let op: de introductie van Christian Burgers en de collega’s van de gemeente Amsterdam is in het Nederlands, het voor Logeion op maat gemaakte programma van Boom Chicago is in het Engels. 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticketsoort Prijs
Niet-Leden € 85,00

Let op: voor deze bijeenkomst is de Logeion-waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden: 42,50 
Young Logeion: € 21,25
Niet-leden: € 85,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 22 januari 2020.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen