Over De social media strategie van koploper KLM

De social media strategie van koploper KLM

Behind the scenes met Logeion Young Professionals

Deze bijeenkomst is alleen voor Logeion Young Professionals leden en niet-leden young professionals tot 30 jaar die kennis willen maken met de bijeenkomsten van Logeion Young Profs.

Dat KLM hoog scoort op het gebied van social media de laatste jaren is niemand ontgaan. Het regent nominaties en prijzen voor de succesvolle social media strategie van de luchtvaartmaatschappij. Als één van de koplopers op dit gebied blijft KLM verrassen met vernieuwende en klantgerichte acties en successen.

Hoe zijn ze zover gekomen? Wat zijn de uitdagingen met social binnen zo’n grote bestaande organisatie? En hoe werk je bijvoorbeeld samen met andere afdelingen, zoals woordvoering? Neem op 9 juli samen met mede young professionals een kijkje achter de schermen bij de social afdeling van KLM.

KLM is wereldwijd de snelste in klantcontact met de KLM social helpdesk en verrast met klanten met social acties en een 24/7 service in alle denkbare talen. In een intieme setting blikken young professional Thije Nobbe (content specialist KLM) en Joost Ruempol (woordvoerder KLM) terug op hoe social ooit begon bij KLM en wat er voor nodig was om ze komen waar ze nu staan. En ze geven een blik achter de schermen van de social strategie van vandaag. Misschien vang je zelfs een glimp op van een nieuw project!

Tijdens deze Enter-The-Firm kom je erachter hoe het is om als young professional bij KLM te werken en leer je van een van de koplopers op het gebied van social media. Schrijf je snel in voor deze niet te missen kans! Maar: wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Kostenoverzicht:
Logeion Young Professionals: 18,75
Young professionals niet-leden tot 30 jaar: € 37,50

Deze bijeenkomst is alleen voor Logeion Young Professionals leden en niet-leden young professionals tot 30 jaar die kennis willen maken met de bijeenkomsten van Logeion Young Profs.

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 1 juli 2014.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen