Over Ontwikkel je trainersvaardigheden (wegens succes herhaald)

Ontwikkel je trainersvaardigheden (wegens succes herhaald)

Deze praktische middag-workshop is een initiatief van Logeion in nauwe samenwerking met Van der Hilst Communicatie en wordt twee keer per jaar aangeboden. Deze workshop richt zich op het (verder) ontwikkelen van trainersvaardigheden.

Als trainer kun je een belangrijke rol vervullen bij het communicatiever maken van je organisatie. Wordt er een beroep op je gedaan om een training te verzorgen? Heb je ambities in die richting en wil je weten of het trainerschap iets voor jou is? Wil je de kern aangereikt krijgen om een goede training te ontwerpen en uit te voeren? Dan is deze workshop 'train-de trainer' echt iets voor jou! 

Je krijgt antwoord op de volgende vragen: 

  • Trainer zijn, wat houdt dat in? Wat moet je kennen, kunnen en willen?
  • Wat is de essentie van een goede training? 
  • Hoe kom je tot een goed trainingsontwerp?
  • Hoe ontwikkel je een goede oefening?

De werkwijze
In deze interactieve bijeenkomst krijg je de belangrijkste theorie, do’s en dont’s aangereikt en werk je aan een eigen ‘mini-training’. Na afloop kun je snel een vertaling maken naar een training die je in je eigen praktijk wilt geven, of misschien al geeft.  

De workshop wordt verzorgd door Peter Gons. Peter verzorgt al vele jaren allerlei trainingen voor Van der Hilst Communicatie. Daarnaast is hij mentor en docent in de Beroepsopleidingen van Van der Hilst. Hij is coach voor communicatieprofessionals en hij begeleidt communicatieteams in hun effectiviteitsontwikkeling.


Onze partner:  

In samenwerking met Van der Hilst Communicatie organiseren we een drietal korte en krachtige workshopmiddagen over onderwerpen waar je alleen verder komt als je daadwerkelijk aan de slag gaat. Door deze krachtenbundeling wordt er een mooie praktische component toegevoegd aan het programma-aanbod van Logeion. 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 125,00

Let op: voor deze bijeenkomst is de Logeion-waardebon niet geldig.

Kostenoverzicht
:
Leden:  85,00
Young Logeion: € 42,50
Niet-leden: € 125,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 31 augustus 2020.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.